Produkty pro tvůrčí posma (20)

Psyllium Babička 1000g

Psyllium Babička 1000g

Babička psyllia, také známá jako středomořská babička, je vynikajícím zdrojem vlákniny a má také vysoký obsah bílkovin. Používá se k zlepšení funkce trávicího systému. Kromě toho vláknina zvyšuje pocit sytosti. Po kontaktu s vodou se semena pokryjí slizem a vytvoří gel, což pomáhá při střevních potížích. Zlepšuje střevní bakteriální flóru, má ochranné a protizánětlivé účinky. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenční krmivo & nbsp; <strong> Použití </strong> Produkt je po přípravě připraven k jídlu: 2-3 lžičky psyllia by měly být zality sklenicí džusu nebo vody, asi 20 minut nechat odstát a poté vypít. Při konzumaci produktu byste měli pít velké množství vody, minimálně 1,5 l. Můžete užívat dvakrát denně, nejlépe ráno a odpoledne.
Sladká Paprika Mletá - Prymat Sladká Paprika Mletá 20 g

Sladká Paprika Mletá - Prymat Sladká Paprika Mletá 20 g

Sladká mletá paprika Prymat může být v kuchyni používána velmi univerzálně – do masových pokrmů, omáček, tvarohů, uzenin, salátů, rybích pokrmů, rýže a drůbeže. Má výraznou, ale zároveň příjemně sladkou chuť. Dodává pokrmům vynikající aroma a také krásnou a intenzivní barvu.
Rozdělený Hrách Polovina 5kg Horeca

Rozdělený Hrách Polovina 5kg Horeca

Naše firma má tu čest nabídnout produkt Hrach loupaný půlka z kategorie produktů určených pro velkoobchody a distribuční sítě obsluhující sektor Horeca. Naše produkty jsou čištěny a baleny v našem závodě, přičemž klademe zvláštní důraz na kvalitu výrobků. Hrach je luštěnina. Hrach je dobrým zdrojem bílkovin, dodává také sacharidy a vlákninu, která podporuje trávení. Kromě toho má hrach zásadotvorné účinky. Je základní složkou vojenské hrachovky, ale ideálně se hodí do různých druhů pomazánek, polévek nebo salátů.
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Mletá Zelená Káva 250g Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné fazole, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také nacházíme kyselinu chlorogenovou, která je přisuzována vlastnostem urychlujícím spalování tuku. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové, stejně jako mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588kJ/381kcal - 19% RHP* tuk 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0.8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g - 0g - 0% *RHP - Referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> zelené kávy, pamatujte na správnou vodu. Teplota (optimální teplota je přibližně...
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Bio kešu 250g Vivio

Bio kešu 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Bio kešu ořechy od Vibio se vyznačují vysokou kvalitou, čerstvostí a vynikající chutí. Pocházejí z ekologických plodin ve Vietnamu. </ Span> Kešu ořechy jsou semena plodu stromu zvaného Západní Naner nebo Západní Kešu. Jsou příbuzné manga a pistáciím a pěstují se ve většině zemí tropické oblasti. Získávání kešu je složité a časově náročné. Kešu ořechy jsou skutečným minerálním pokladem - hořčík, fosfor, zinek, mangan, měď, železo, selen, draslík, vápník a vitamíny - K1, E a vitamíny skupiny B. Díky vysokému obsahu vitamínů skupiny B a hořčíku mají kešu pozitivní vliv na, mimo jiné, nervový systém. Vysoký obsah draslíku znamená, že kešu ořechy mají pozitivní vliv na udržování správného hospodaření s vodou a elektrolyty a zabraňují nadměrnému hromadění vody v těle (díky čemuž snižují otoky nohou, rukou a obličeje, vodní celulitidu atd.).
Slunečnice 1000g (2x 500g) nebo hromadné balení - Slunečnice 1000g (2x 500g)

Slunečnice 1000g (2x 500g) nebo hromadné balení - Slunečnice 1000g (2x 500g)

Slunečnicová semena přišla do Evropy ze Severní Ameriky. Jsou bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, mnoha vitamínů a minerálů. Slunečnicový olej se získává ze slunečnicových semen - bohatého zdroje kyseliny linolové. Také se používají jako součást farmaceutických přípravků - krémů, mýdel, výživových doplňků - díky bohatství živin. Jsou bohatá na vitamíny: E, skupiny B, C, A a vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík, sodík a zinek. Hrají důležitou roli při posilování imunitního systému, chrání před záněty. Vitamíny a minerály, které obsahují, chrání před srdečními onemocněními, zlepšují metabolismus, posilují nervový systém, zpevňují a utěsňují cévy, podílejí se na boji proti volným radikálům (zejména vitamín E, selen, měď, mangan a zinek), pozitivně ovlivňují zdravý mladistvý vzhled pleti, posilují vlasy a nehty. Jako zdroj nenasycených mastných kyselin, především Omega 6, podporují strukturu buněčné membrány.
Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Mletá Zelená Káva 500G Vivio

Zelená káva jsou nepříjemné kakaové boby, ze kterých se také získává tradičně pražená káva. Má jemně bledě zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není vystavena procesu pražení. Ve svém složení kromě stimulujícího kofeinu obsahuje také chlorogenovou kyselinu, což souvisí s vlastnostmi urychlujícími spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamíny B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381 kcal - 19% RHP* Tuk 13G - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8 g - 0 4% Sacharidy 40G - 15% včetně cukru 0g - 0% Bílkoviny 11g - 22% Vláknina 30g sůl 0g - 0% *RHP - referenční hodnoty příjmu <strong> Použití </strong> Zelená káva, myslete na správnou vodu.
Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá Rýže 1000g VIVIO - Černá Rýže 1000g VIVIO

Černá rýže po uvaření nabírá fialový odstín, a proto je také nazývána fialovou. Stejně jako hnědá rýže je neloupaná, a proto je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než jiné rýže, od půl hodiny do hodiny, vždy bude jemně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, např. rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, a tím nás chrání před záněty a mnoha onemocněními a zpomalují stárnutí buněk. &nbsp;<strong>Složení:</strong> hnědá rýže&nbsp;<strong>Nutriční hodnoty na 100g</strong> Energetická hodnota 1498kJ/354kcal - 18% DDD* Tuky 3,2g - 5% z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g - 4% Sacharidy 72g - 28% z toho cukry 0,7g &lt;1% Bílkoviny 7,7g - 15% Vláknina 3,1g Sůl 0,03g &lt;1% *DDD - Referenční hodnota příjmu&nbsp;<strong>Použití</strong> Rýži propláchněte studenou vodou.
Mletá zelená káva 500g vivio

Mletá zelená káva 500g vivio

Zelená káva jsou nepohodlné kakaové boby, ze kterých se také získává tradiční pražená káva. Má jemnou světle zelenou barvu. To je způsobeno tím, že po sběru není podrobena procesu kouření. Ve svém složení, kromě stimulujícího kofeinu, také obsahuje chlorogenovou kyselinu, která je přisuzována zrychlujícím vlastnostem spalování tuků. Zelená káva je také bohatým zdrojem cenných polyfenolů, kyseliny salicylové a mnoha vitamínů a minerálů. Její složení zahrnuje kyselinu listovou, vitamín B1, B2, B12, stejně jako vápník, draslík, sodík, hořčík, železo, fosfor a zinek. <strong> Energetická hodnota 1588KJ/381kcal - 19% RWS * Tuky 13g - 19% včetně nasycených mastných kyselin 0,8g - 4% sacharidy 40g - 15% včetně cukrů 0g - 0% bílkoviny 11g - 22% vláknina 30g sůl 0g - 0% * RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> při přípravě zelené kávy nezapomeňte na správnou teplotu vody (optimální teplota je kolem 90 stupňů), protože zalévání
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Zelené Čočky 1000g

Zelené Čočky 1000g

Čočky mají, stejně jako všechny luštěniny, jedinečné zdravotní vlastnosti. Jsou zdrojem dobře vstřebatelného proteinu. Protein z čočky je po sójovém proteinu nejvíce vstřebatelným rostlinným proteinem (85 procent). Zelené čočky obsahují hodně vlákniny. Vláknina nejen pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšuje srdeční a trávicí systém, ale také přispívá ke snižování hladiny cholesterolu, odstraňuje toxiny z těla, chrání před rakovinou tlustého střeva a také proti diabetu typu 2. Mají vysoký obsah železa, což je výhodné pro lidi, kteří nejí maso. Jeden šálek zelených čoček obsahuje 100 procent doporučené denní dávky železa. Tento minerál hraje důležitou roli při tvorbě hemoglobinu v krvi a myoglobinu ve svalech, což je zodpovědné za transport kyslíku do buněk. Obsahují také cenné mangan a kyselinu listovou.
Černá Rýže 1000g Vivio

Černá Rýže 1000g Vivio

Černá rýže po uvaření získává fialový odstín, proto se jí také říká fialová. Stejně jako hnědá rýže, která se nepodává, je bohatá na vlákninu, vitamíny, zejména vitamín E a minerály: železo, zinek, měď. Černá rýže se vaří déle než ostatní rýže, od půl hodiny do jedné hodiny, a vždy zůstává mírně křupavá. Často se používá k přípravě zdravých dezertů, například rýžového dezertu s kokosovým mlékem. Černá rýže je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volným radikálům, čímž nás chrání před zánětlivými stavy a mnoha nemocemi a zpomalují stárnutí buněk. <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1498KJ / 354Kcal - 18% DDD * TUKY 3,2 g - 5%, z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g - 4% SACHARIDY 72 g - 28%, z toho cukry 0,7 g < 1% BÍLKOVINY 7,7 g - 15% VLAKNO 3,1 g SÓL 0,03 g < 1% * DDD - Referenční výživová hodnota
Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá rýže je celozrnná obilnina z rostliny Oiza Sativa, ze které pochází oblíbená bílá rýže. Hnědá rýže je očištěna od jedlé slupky, takže zůstávají neporušené obaly, otruby a embryo. Chuť hnědé rýže má jemný oříškový nádech, je o něco tvrdší než bílá, vaří se déle, ale má také mnohem více zdravých vlastností než očištěná bílá rýže. Hnědá rýže obsahuje více vitamínů a minerálů, obsahuje vlákninu bohaté otruby, má nižší glykemický index a pomaleji se zamrazuje. Je tedy ideální pro lidi, kteří se starají o svou postavu. Obsahuje především: fosfor, který je potřebný pro stavbu kostí a zubů, draslík, který je zodpovědný za správnou funkci srdce, hořčík, který nás chrání před stresem, železo, které je nezbytné pro buněčné dýchání, a měď, která se například stará o stav naší pleti a vlasů.
SHEPHERD Slunečnice 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Slunečnice 1000g (2x 500 g)

Slunečnicová semena přišla z Severní Ameriky do Evropy. Jsou bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, mnoha vitamínů a minerálů. Slunečnicový olej se získává ze slunečnicových semen - bohatého zdroje kyseliny linolové. Také se používají jako součást farmaceutických přípravků - krémy, mýdla, výživové doplňky - díky bohatství živin, jako je sodík a zinek. Hrají důležitou roli při posilování imunitního systému a chrání před záněty. Vitamíny a minerály obsažené v nich chrání před srdečními onemocněními, zlepšují metabolismus, posilují nervový systém, zpevňují mladistvý vzhled pleti, vlasy a nehty. Jako zdroj nenasycených mastných kyselin, především omega 6, podporují strukturu buněčné membrány tělesných buněk. Díky fytosterolům snižují hladinu špatného cholesterolu v krvi a tím brání rozvoji aterosklerotických změn.
Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinoa quinoa bílá 1000g vivio

Quinou, také známou jako Quinoa nebo peruánská rýže, je takzvaná Pseudosob, tj. rostlina, která produkuje škrobová semena, ale ve skutečnosti to není. Pochází z Jižní Ameriky, kde byla po staletí ceněna pro svou výživovou hodnotu. Je nazývána "svatým Inků." Obsahuje také saponiny, díky nimž může vykazovat antialergické, protizánětlivé, antimykotické, antivirové a imunostimulační účinky. Zrno má antioxidační vlastnosti díky svému extrémně vysokému obsahu flavonoidů. Quinoa neobsahuje lepek a je snadno stravitelná. %včetně nasycených mastných kyselin 0,7g - 3% sacharidů 57 - 22% včetně cukrů 0g - 0% bílkovin 14g - 28% soli 0,01g < 1% *RWS - referenční výživová hodnota &nbsp; <strong> použití </strong> Grains quinoa by měly být před vařením propláchnuty vodou. Vařte asi 15 minut na nízkém ohni. Budeme vědět, že quinoa je hotová, když se během vaření objeví charakteristické "ocásky" vycházející ze zrn quinoa.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.