S intenzivní, jedinečnou chutí představuje sýr Parmigiano Reggiano historii a tradici svého regionu. Vyrábíme ho s velkou vášní a pozorností k detailům na krásném svahu Reggio Emilia. Naše dvě sýrové výrobny, sýrová výrobna Colline di Selvapiana e Canossa (registrovaná pod číslem 417) a sýrová výrobna Colline del Cigarello e Canossa (registrovaná pod číslem 320), jsou srdcem a duší naší produkce, kde dodržujeme tradiční metody, abychom zajistili kvalitu a autenticitu produktu. Nabízíme také speciální výběr horského Parmigiano Reggiano, organického Parmigiano Reggiano a Parmigiano Reggiano pouze z italských krav Pezzata Rossa, čímž dále rozšiřujeme naši nabídku.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.