Produkty pro vanilka nfpa (7)

Vanilkové lusky z Madagaskaru

Vanilkové lusky z Madagaskaru

Specifikace: Délka: 15 cm Obsah vanilky: 1,8 - 2,4 % Obsah vlhkosti: max. 14 % Barva: černá Velikost: 10-20 cm Příměs: max. 1 % Vlhkost: max. 14 % Hmotnost: 3 gramy na kus Vlastnosti: žádné skvrny, žádná plíseň, žádné těžké kovy, žádné pesticidy, ručně vybíráno
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Nutella®

Nutella®

Nutella® je oblíbená sladká pomazánka z lískových oříšků a kakaa, která se běžně používá v sendvičích, dortech a dalších sladkých pokrmech. Je známá svou lahodnou sladkou a oříškovou chutí a neobsahuje žádné umělé barviva ani konzervanty. Pomazánka se skládá z několika ingrediencí, včetně cukru, palmového oleje, lískových oříšků, kakaového prášku s nízkým obsahem tuku, sušeného odstředěného mléka, syrovátkového prášku, emulgátorů (lecitiny ze sóji) a vanilinu. Nutella® má trvanlivost 12 měsíců a je k dispozici ve sklenicích o hmotnosti 350 g, 600 g nebo 750 g, přičemž balení po 24 kusech je možné zakoupit. Foodcom S.A. distribuuje Nutella® různým subjektům, včetně velkoobchodníků s potravinami, distributorů značkového zboží, dovozců, vývozců a maloobchodních řetězců.
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.
Nutella®

Nutella®

Nutella® je slavná sladká pomazánka z kakaa a lískových oříšků, která se běžně používá na sendviče, dorty a další sladké pokrmy. Je známá svou lahodnou, sladkou a ořechovou chutí a neobsahuje umělá barviva ani konzervanty. Pomazánka se skládá z několika ingrediencí, včetně cukru, palmového oleje, lískových oříšků, odtučněného kakaa v prášku, odtučněného mléka v prášku, syrovátky v prášku, emulgátorů (sojových) a vanilínu. Nutella® má trvanlivost 12 měsíců a je k dispozici v sklenicích o hmotnosti 350 g, 600 g nebo 750 g, s balením po 24 kusech dostupným k zakoupení. Foodcom S.A. distribuuje Nutella® řadě subjektů, včetně velkoobchodů s potravinami, distributorů značkových produktů, dovozců, vývozců a maloobchodních řetězců.