NOUGAT DIANE DE POYTIERS se nachází v srdci francouzského řemesla, specializující se na výrobu výjimečných nougatů, které oslavují historii a tradiční umění Montélimaru, nepopiratelné metropole nougatu.
Naše produkty: Nabízíme širokou škálu nougatu, od klasického Nougat de Montélimar, bohatého na mandle a med, po bio nougat, určený pro ty, kteří preferují produkty z ekologického zemědělství. Náš ...
... připravují čokoládové bonbóny. Stéphane Janin, profesionální čokoládník sídlící ve Val de Marne a specialista na výrobu čokolády, vás zve k objevování jeho čokoládovny, zatímco si vychutnáváte lahodné pralinky, čisté čokolády, čokoládové truffles... Prodej řemeslné čokolády (dárkové boxy s čokoládou, assortimenty čokolády, čokolády...) a tvorba personalizovaných čokolád pro firmy. Kontaktujte nás pro návštěvu naší čokoládovny.
Specialista na sušené ovoce od roku 1982, naše společnost PALIMEX dováží, zpracovává a balí sušené ovoce té nejlepší kvality v naší výrobně, která se nachází na MIN v Rungis.
▶ Naše výrobna na MIN v Rungis - Jsme tu pro vás, k vašim službám!
V roce 2020 jsme vyvinuli specifické pražení sušeného ovoce a proces ochucování. Ovládání, kvalita a inovace jsou výhody, které nás odlišují.
Naše specifi...
Recept tradiční - Unikátní řemeslo
Máte chuť na čokoládu? Hořká čokoláda s fíky a ořechy, hořká čokoláda s třešněmi Amarena, mléčná čokoláda s marshmallow, bílá čokoláda mramorovaná s malinami nebo domácí specialita, tyčinka Marseillaise... Tyčinka Marseillaise ® je specialitou čokoládovny v Marseille. Pralinka "bez másla a smetany" z čisté radosti, přírodní, křupavá, staromódní, s pomerančem nebo...
...Náš mistr čokoládník se inspiroval géniem Gaudího a jeho původem (Reus, známým svými lískovými oříšky), aby vytvořil tyto řemeslné čokolády, které kombinují karamelizované lískové oříšky s chutí praliné Catània®.
Objevte Caramélier®-Čokoládníka Henri Le Roux, který patří mezi nejlepší čokoládníky ve Francii a v roce 1977 v Quiberonu vytvořil slavný CBS® (Caramel au Beurre Salé), zázrak s nezaměnitelnou chutí! Velký čokoládník Henri Le Roux má na svém kontě více než 80 kreací! Pečlivě vybírá kvalitní kakao a nejlepší čokolády na potahování pro své výtvory s jemnými náplněmi, jako jsou pralinky, ganache...
...Nachází se v departementu Calvados v Normandii, poblíž pláží vylodění, Les Marianik's, řemeslný čokoládník, nabízí širokou paletu čokoládových chutí pro jedinečné gurmánské zážitky.
Přijďte objevit široký výběr čokolád a chutí v Le Temps du Chocolat, čokoládovně v Narbonne, na adrese 54 rue Jean Jaurès. Pan Jérôme Bories, mistr čokoládník s více než 30letou praxí, vám nabízí své čokoládové výtvory, které sám vyrábí z čisté čokolády a čistého kakaového másla: čokoládové bonbóny, čokoládové kousky, glazované kaštany, makronky, řemeslné zmrzliny, zmrzlinové krémy a sorbety.
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne je čokoládovna a cukrárna nacházející se v La Houssaye en Brie v Seine et Marne, kterou řídí pan ENGRAND Grégoire, mistr čokoládník. www.lafermeauchocolat.shop...