...Nejvyšší výkonová oblast při současně velkém rozsahu formátů, vynikající kvalita balení, balení do jednoho nebo dvou obalových materiálů, také lepených/uzavřených
Exkluzivní, kompaktní stroj na skládání a balení pro výkonovou oblast až 1.150 balení za minutu. Stroj se preferenčně používá v cukrářském průmyslu a balí obalené a tvarované čokoládové tyčinky, tabulky a čtverečky nebo napolitánky...
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky.
Před několika lety sestry Giammert...
...Vytvořte originální čokoládové uzly z log s touto plastovou formou na čokoládu. Moderní tvary těchto forem uzlů z log přinesou elegantní a rafinovaný dotek vašim vánočním logům.
Můžete přidat lesk svým čokoládovým uzlům z log pomocí našich metalických sprejů nebo rozpustných barviv.
Naše formy na logy z krystalového PVC najdete v kategorii "formy na dorty" a naši řadu čokolády na potahování...