...Sugar Bio (azúcar bio) se odkazuje na cukr vyrobený metodami organického a udržitelného pěstování. Tento typ cukru pochází z cukrové třtiny nebo cukrové řepy pěstovaných bez použití pesticidů nebo syntetických hnojiv a je zpracováván tak, aby se minimalizoval dopad na životní prostředí. Cukrbio se používá v potravinářství a při výrobě ekologických produktů a je certifikován podle norem, které zaručují jeho kvalitu a udržitelný původ.
...Ingredience: 100% Jablko*
Tento dezert vyrábíme pouze z jablek z našich ekologických plantáží s certifikací (CCPAE) Katalánské rady pro ekologickou zemědělskou produkci. Užijte si náš tradiční dezert se všemi zárukami nejlepší kvality. Naše klasická receptura je nyní k dispozici v BIO kvalitě, 100% přírodní, bez přidaných cukrů (obsahuje pouze přírodní cukr z ovoce) a bez jakýchkoli aditiv.
...Všechny naše produkty koření, superpotravin, sladidel a ekologických produktů, jako je cejlonská skořice, kurkuma, zázvor, sladká a pálivá paprika, spirulina, maca, chlorella, panela, kokosový cukr, erythritol, jsou dostupné v doypacku o hmotnosti 150g, 250g a 500g.
...Nesmí chybět delikatesa jako džem, aby mohla být pomeranč hlavní ingrediencí.
Extrémní jednoduchost jeho výroby; třtinový cukr a pomeranč. Náš džem vyniká svou texturou, neboť ovoce tvoří velkou část jeho složení, přičemž je možné vnímat celou plodinu, spojenou s jednoduchou přirozenou sladkostí třtinového cukru.
Všechny ingredience pocházejí z ekologického zemědělství. Bez chemikálií a pesticidů, doporučuje se především k přímé konzumaci, s chlebem jednoduše a každodenně, nebo k párování s sladkým či slaným.
PRODEJ A DISTRIBUCE KÁVY, ČAJŮ, ČOKOLÁD A DOPLŇKŮ PRO KAVÁRNY
MÍCHÁNÍ KÁVY V ZRNĚ, MLETÁ KÁVA, KÁVA V MONODÓZÁCH, KÁVA V KAPSULÍCH A POINT NESPRESSO, LAVAZZA BLUE, ČOKOLÁDY NA ŠÁLKU, TRADIČNÍ ČAJE, BYLINNÉ ČAJE, BIO ČAJE, CUKR, SLADIDLA, KONDIČNÍ MLÉKO, SUŠENKY, ČOKOLÁDOVÉ TYČINKY, ZMRZLINA, GRANITA, OMÁČKY
FRANCHISY SPAZIOCAFFE
MANUEL JE NOVÝ KONCEPT ITALSKÉ KAVÁRNY, KTERÝ PŘEKONÁVÁ MYŠLENKU...