...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
...Produkt s velkým potenciálem; náš pevný kozí sýr, vyrobený z pasterizovaného mléka, s krátkým zráním, s charakteristickou vůní a chutí druhu.
Přibližná hmotnost na kus: 3,400 kg.
Jednotky v krabici: 2...
...Sýry z ovčího mléka jsou vyráběny z mléka sbíraného v různých chovech v oblasti Montes de Toledo, což produkuje specifické mléko, které přispívá k bohaté a charakteristické chuti tohoto produktu.
Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý a tvrdý sýr podle doby zrání. Polotvrdýsýr má minimální dobu zrání 60 dní, tvrdý sýr 180 dní a starý sýr 270 dní.
Vnitřek sýra má slonovinovou barvu, s očky...
Santa Gadea je ekologická farma na kozy v severním Španělsku. Jsme farmáři a producenti mléčných výrobků. Rodinná firma. Cirkulární ekonomika: zemědělství, chov zvířat a mlékárna jsou pečlivě propojeny. Farma Santa Gadea je 100% udržitelná díky obnovitelným zdrojům energie. Našich 1500 alpských koz, které žijí a pohybují se po farmě, je vysoce kvalifikovaných z hlediska zdraví a genetiky. Na Santa Gadea se věnujeme ekologickým kozím produktům z farmy: - Sýr (měkký, polotvrdý, čerstvý...). - Jogurt. - Kefír. - Mražený tvaroh. - Dlouho trvanlivé UHT kozí mléko. - Mýdla.