Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Španělsko, Campo De Criptana
...Produkt s velkým potenciálem; náš pevný kozí sýr, vyrobený z pasterizovaného mléka, s krátkým zráním, s charakteristickou vůní a chutí druhu. Přibližná hmotnost na kus: 3,400 kg. Jednotky v krabici: 2...
Odpovídající produkty
Polotvrdý Kozí Sýr - Cantarero
Polotvrdý Kozí Sýr - Cantarero
Portfolio (1)
Španělsko, Totanes
...Sýry z ovčího mléka jsou vyráběny z mléka sbíraného v různých chovech v oblasti Montes de Toledo, což produkuje specifické mléko, které přispívá k bohaté a charakteristické chuti tohoto produktu. Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý a tvrdý sýr podle doby zrání. Polotvrdý sýr má minimální dobu zrání 60 dní, tvrdý sýr 180 dní a starý sýr 270 dní. Vnitřek sýra má slonovinovou barvu, s očky...
Portfolio (10)
Španělsko, Malagón
...Sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka Manchega a certifikovaný Regulačním výborem pro sýry Manchego s označením původu. Polotvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 3 měsíce. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 6 měsíců. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel Reserva - zralý 9 měsíců. Añejo sýr Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - zralý 12 měsíců.
Portfolio (8)
Španělsko, Burgos
Santa Gadea je ekologická farma na kozy v severním Španělsku. Jsme farmáři a producenti mléčných výrobků. Rodinná firma. Cirkulární ekonomika: zemědělství, chov zvířat a mlékárna jsou pečlivě propojeny. Farma Santa Gadea je 100% udržitelná díky obnovitelným zdrojům energie. Našich 1500 alpských koz, které žijí a pohybují se po farmě, je vysoce kvalifikovaných z hlediska zdraví a genetiky. Na Santa Gadea se věnujeme ekologickým kozím produktům z farmy: - Sýr (měkký, polotvrdý, čerstvý...). - Jogurt. - Kefír. - Mražený tvaroh. - Dlouho trvanlivé UHT kozí mléko. - Mýdla.
Populární země pro tento vyhledávací výraz