Manuální peleuse, která se přizpůsobí všem typům ryb s jemným nebo hlubokým kožichem: ploché ryby (platýz, rejnok atd.) a velké filety čerstvých nebo ...
Manuální peleuse, která se přizpůsobí všem typům ryb s jemným nebo hlubokým kožichem: ploché ryby (platýz, rejnok atd.) a velké filety čerstvých nebo ...
KOMBIDÁMPFER optimální kombinace vaření, pečení, přípravy s horkým vzduchem, vaření v páře a navíc uzení masa a uzenin, rybích pokrmů, zeleniny a dalš...
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají ne...
Naše společnost, SALTEN SEAFOOD AS, je renomovaným dodavatelem vysoce kvalitního atlantického makrely.
Ve společnosti SALTEN SEAFOOD AS jsme hrdí na ...
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají ne...
Dostupné v mraženém stavu na palubě a čerstvé.
Chyceno zde v Mauritánii a Dakhle.
Fisheries.intl@gmail.com
Rybaření zde v Mauritánii a dostupné v mraž...
Příprava tresky vyžaduje pečlivý výběr nejlepších částí, aby byla zajištěna maximální kvalita. S tímto receptem jsme se postarali o všechny složité kr...
Růžový losos Jemně solené filety - krájení 100g w / u na 1 kus cm suroviny
Příloha na krabici: 30 ks
Datum expirace: 25 dní, t od -2 do +2
Výrobce: L...
Uzený norský losos
S ohledem na kvalitu produktu klademe velký důraz na kvalitu našich surovin. Proto s našimi dodavateli vytváříme specifikaci výběr...
Kousky uzeného černého místa / Kousky uzeného tresčího masa / Kousky uzeného tresčího masa marinované s rajčaty a bazalkou / Kousky uzeného tresčího m...