... koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní vepřová střeva. 100 % přírodní ingredience. Bez alergenů.
Hmotnost: cca 0,900 kg.
Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě pod 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C.
Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání.
Ingredience: Maso iberského vepřového z žaludů, sůl, cukry, přírodní koření.
Hmotnost: cca 0,900 kg.
...Vepřovéstřeva.
Dostupná v flexibilních nebo pevných obalech, s nebo bez dělicích přepážek.
Jsou ideální pro klobásy:
Chorizos, fuet, vařená butifarra.
VELIKOSTI:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...Naše společnost sbírá vnitřnosti a střeva z několika španělských jatek (vepřové, kuřecí, jehněčí, hovězí). Naše čísla závodu jsou ES 10.08033/TO CE a ES 10.14976/J CE.
Společnost zaměřená na výrobu a prodej přírodních střev pro výrobu uzenin. Specialisté na jehněčí, vepřové a hovězí střeva. Národní a mezinárodní distribuce. Více informací na: www.vgallent.es...