Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní vepřová střeva. 100 % přírodní ingredience. Bez alergenů. Hmotnost: cca 0,900 kg. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě pod 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso iberského vepřového z žaludů, sůl, cukry, přírodní koření. Hmotnost: cca 0,900 kg.
Portfolio (43)
Španělsko, Granollers
...Vepřové střeva. Dostupná v flexibilních nebo pevných obalech, s nebo bez dělicích přepážek. Jsou ideální pro klobásy: Chorizos, fuet, vařená butifarra. VELIKOSTI: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Portfolio (6)
Španělsko, Baeza
...Naše společnost sbírá vnitřnosti a střeva z několika španělských jatek (vepřové, kuřecí, jehněčí, hovězí). Naše čísla závodu jsou ES 10.08033/TO CE a ES 10.14976/J CE.
Španělsko, Valencia
Společnost zaměřená na výrobu a prodej přírodních střev pro výrobu uzenin. Specialisté na jehněčí, vepřové a hovězí střeva. Národní a mezinárodní distribuce. Více informací na: www.vgallent.es...
Španělsko, Caldes De Montbui
Tradičně vyrábíme přírodní vepřové, jehněčí a hovězí střeva nejvyšší kvality a původu pro přípravu syrových, vařených a sušených klobás.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play