Manuální peleuse, která se přizpůsobí všem typům ryb s jemným nebo hlubokým kožichem: ploché ryby (platýz, rejnok atd.) a velké filety čerstvých nebo ...
Manuální peleuse, která se přizpůsobí všem typům ryb s jemným nebo hlubokým kožichem: ploché ryby (platýz, rejnok atd.) a velké filety čerstvých nebo ...
KOMBIDÁMPFER optimální kombinace vaření, pečení, přípravy s horkým vzduchem, vaření v páře a navíc uzení masa a uzenin, rybích pokrmů, zeleniny a dalš...
Kdo z vás byl na Sicílii, aniž by se zastavil v jedné z jejích malebných restaurací nebo trattorií? Určitě jste všichni slyšeli o těchto slavných plně...
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají ne...
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají ne...
Dostupné v mraženém stavu na palubě a čerstvé.
Chyceno zde v Mauritánii a Dakhle.
Fisheries.intl@gmail.com
Rybaření zde v Mauritánii a dostupné v mraž...
Příprava tresky vyžaduje pečlivý výběr nejlepších částí, aby byla zajištěna maximální kvalita. S tímto receptem jsme se postarali o všechny složité kr...
Růžový losos Jemně solené filety - krájení 100g w / u na 1 kus cm suroviny
Příloha na krabici: 30 ks
Datum expirace: 25 dní, t od -2 do +2
Výrobce: L...
Paprika, běžně nazývaná "sladká paprika", je koření pocházející z papriky, sušené a mleté na jemný prášek.
Její jasně červená barva a obvykle velmi m...
Uzený norský losos
S ohledem na kvalitu produktu klademe velký důraz na kvalitu našich surovin. Proto s našimi dodavateli vytváříme specifikaci výběr...
Kousky uzeného černého místa / Kousky uzeného tresčího masa / Kousky uzeného tresčího masa marinované s rajčaty a bazalkou / Kousky uzeného tresčího m...
Je tu aplikace europages!
Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.