Francie, Carpentras
Od roku 1985 se specializujeme na ruční výrobu zakázkových klobás, ať už malých nebo velkých průměrů. Jsme hrdí na to, že nabízíme produkty 100% místní a francouzské kvality, které jsou uznávány po celém světě a oceněny medailemi v letech 2018 a 2023. Naše sídlo se nachází v Carpentras, na úpatí Mont Ventoux, kde kombinujeme tradici a excelenci, abychom vám nabídli ty nejlepší klobásy. Náš e-comm...
Portfolio (16)
Francie, Auros
...Sausage sec artisanal bez laktózy, bez lepku Sausage sec vyráběné tradičním způsobem, bez laktózy, bez lepku. Přírodní střívka. Různé témata pro apéritif (s ořechy z Périgordu, s jambonem z Bayonne, s býkem, s paprikou a pimentem d'Espelette, extra libové, s mozzarellou, sušenými rajčaty a bazalkou...) Hmotnost přibližně 220 g, trvanlivost 3 měsíce. K našim suchým výrobkům dodáváme Maison de la PLV a cenovky, které zdůrazňují řemeslný charakter našich výrobků bez laktózy a bez lepku. Jsme šestičlenný tým, který pracuje tradičním způsobem.
Portfolio (31)