Francie, Talant
... přibližně 2 kg. Nádoba a sloupec z nerezové oceli. 230V - 50 Hz. Výkon 170 W. Recept na čokoládové fondue: Pro vaše fondue doporučujeme použít čokoládu na potahování. Aby byla čokoláda jemnější a krémovější, použijte čokoládu s obsahem kakaového másla nad 39 %. Pro originální čokoládové fondue nabídněte talíře s nasekanými lískovými ořechy, puffovanou rýží... na namáčení ovoce po obalení v čokoládě, abyste přidali křupavou chuť. Důkladně vyčistěte po každém použití. Reference: FC20 Na skladě: 55 produktů Rozměry: Ø 210 mm x V. 420 mm...
Portfolio (192)
Polsko, Wrocław
...Angrešty v čokoládě. Kromě kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Složení: kandované angrešty 50 % (angrešty, cukr, glukózo-fruktózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: draselná sůl sorbové kyseliny), čokoláda 35 % - kakaová hmota min. 43 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk - palmový, shea, sal, mango jádro - v proměnlivých poměrech...
Portfolio (179)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Koncentrát se používá k barvení základů s obsahem tuku nad 50 % (čokoláda, čokoládová poleva, máslový krém a další). Můžeme poskytnout potravinářské barvivo pro jakýkoli základ. Může být také použito k obohacení pokrmů o různé barvy podle sektoru HoReCa, k výrobě kreativních produktů pro děti nebo kosmetiky. Základní barevná škála obsahuje 15 barev, základní barvy lze snadno míchat, aby se...
Portfolio (18)