Belgie, Wommelgem
...Malá zlatá dárková krabička, zdobená saténovou stuhou a mašlí, obsahuje směs mléčné, bílé a hořké čokolády s lahodnými náplněmi, které v kombinaci s jemností a intenzitou chutí vytvářejí dokonalou harmonii. Skvělý dárek pro radostnou příležitost. Hořká čokoláda obsahuje minimálně 50 % kakaových pevných látek. Mléčná čokoláda obsahuje minimálně 33 % kakaových pevných látek a 14 % mléčných pevných látek. Bílá čokoláda obsahuje minimálně 26 % kakaových pevných látek a 22 % mléčných pevných látek.
Portfolio (38)
Belgie, Liège
...vás potěší. Nezbytností jsou čokoládové kníry. Můžete zde také objevit širokou škálu čokolád Grands Crus, bio a fair trade. Mélanie Lemmens dokázala proměnit svou vášeň pro čokoládu v povolání. Absolventka historie umění, využila svůj smysl pro estetiku ve své práci. Jako malá snila o vánočním stromečku, který by se uchoval až do Velikonoc, aby na něm visely vajíčka. Byla oceněna Becommerce Award a byla nominována mezi kandidáty na titul Liégeois roku.
Belgie, Ghislenghien
Belvas, čisté kakao pro pravou čokoládu. Jedna z mála spravedlivých čokoládoven v Evropě, vysoce kvalitní čokoláda je certifikována Max Havelaar. Navíc se zaměřila na bio: pralinky a čokoláda bez cukru s autentickými chutěmi, čisté a kvalitní ingredience (pouze Stevia, Maltitol a přírodní cukry obsažené v kakau a lískových oříšcích). Naším mottem je: pouze přírodní, ať už jde o čokoládu s 72...
Belgie, Liège
Situována v Liège, Belgii, Millésime Chocolat je jednou z mála čokoládoven v Belgii, která pracuje přímo s kakaovými boby: „Od bobu k tabulce“, také nazývané „Bean-to-Bar“. Jsme jediní, kdo vyrábí výhradně ročníkovou čokoládu, pocházející z určitého terroiru a přesné geografie. Naším cílem je pracovat pouze s boby z výjimečných plantáží a terroirů. Nemícháme sklizně, terroiry ani ročníky. Naše boby pocházejí z stromů, které respektují ancestrální genetiku kakaovníků.
Populární země pro tento vyhledávací výraz