...Dostupné pro M1 (-1/+5) a M2 (-1/+7) teplotní třídu
Verze s připojením i na dálku dostupné
Verze Bain Marie a horké desky
Verze s dvojitým displejem a práškovým nástřikem dostupná
(pro Simena DBL)
Možnosti nerezového základního podnosu 788, 888 nebo 960 mm
Nastavitelné nerezové podnosy
Pracovní deska z nerezové oceli 275 mm
Standardní LED osvětlení s jedním řádkem
Vysoce kvalitní tvrzené...
Profesionální vybavení pro pizzerie, pekárny a cukrárny: Objevte Restoconcept
Restoconcept je váš ideální partner pro nákup kvalitního profesionálního vybavení pro pizzerie, pekárny, cukrárny a profesionální kuchyně. Nabízíme nové a použité materiály, pečlivě vybrané tak, aby splnily potřeby profesionálů v oblasti gastronomie.
Naše hvězdné vybavení:
- Profesionální pece na chléb: Ideální pro ro...
...Tento jedinečný produkt je navržen pro prodej jak čerstvých, tak předbalených potravin. Horní část DUETTO je pult pro obsluhu, zatímco dolní část slouží k vystavení a samoobsluze balených produktů.
Ovladač: Digitální ovladač s displejem teploty
Chlazení: Dálkové chlazení / Integrované chlazení, ventilátorové dynamické chladicí systémy
Odmrazování: Automatické
Klimatická třída: 3
Teplotní rozsah: - 1 + 1 °C, +2 +4 °C, + 4 +6 °C
Výška: 1200 mm
Možné šířky: 938 mm – 3750 mm
Hloubka: 1100 mm...
Naše poradenství, plánování a realizace zařízení prorestaurace, bary, bistra, kavárny, pizzerie, restaurace, pekárny nebo obchody s delikatesami zajistí, že se vaši zákazníci a hosté u vás budou cítit dobře. Vyvíjíme gastronomický, funkční a architektonický koncept pro zařízení restaurací, zařízení kaváren, zařízení bister, zařízení barů, zařízení restaurací, zařízení rychlého občerstvení, zařízení lounge, inventář pro gelaterie nebo zmrzlinové kavárny, coffee shopy, pizzerie, sportovní bary, pekárny, obchody s delikatesami nebo víny, vybavení pro kantýny a velkokuchyně.