Francie, Camphin En Carembault
...Bereme stejné (skoro) a začínáme znovu Sorbet Citron je evolucí našeho Sorbetu z Citrusů. Stále na bázi Rooibosu jsme však vše zjemnili, abychom nabídli měkčí a méně agresivní variantu. Tento nový recept bude ideální příležitostí k (znovu)objevení jemné kombinace sladkosti rooibosu s silou a charakterem citronu, to vše v šálku s velmi aromatickou a snadno pitelnou chutí. Nezapomeňte vyzkoušet i v ledové verzi, odhalí vám dosud neznámé aroma! Styl: Pytlík 60g Doba louhování: 8 min Teplota louhování: 100°C/212°F Podávat: Horké nebo Ledové...
Portfolio (47)
Francie, Le Lauzet Ubaye
...Limoncello žluté Naše limoncello je vyráběno macerací z bio citronové kůry v alkoholu. Veškeré loupání se provádí ručně, aby se zachovala veškerá autentičnost receptu. Pocházející z Itálie, limoncello se tradičně podává jako digestiv (konzumuje se velmi chlazené nebo na drceném ledu). Můžeme ho také použít jako základ pro koktejly, jako polevu na citronový sorbet nebo na slavný baba z Neapole...
Portfolio (41)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Krémový organický citronový sorbet zaručující plnou chuť ovoce. Vyrobeno z kvalitních organických ingrediencí v 500ml sklenici, 100% biologicky rozložitelné, kompostovatelné a certifikované bez plastu.
Portfolio (184)