Francie, Rabastens De Bigorre
Pokud jste prodejce, delikatesy, GMS, velkoobchodníci? Neváhejte nás kontaktovat. S více než stoletou zkušeností a jedinečným know-how se Conserverie du Sud vyznačuje jako první výrobce paštik na bázi vepřového masa a jediný, jehož dosah je národní a mezinárodní. Conserverie du Sud uzavřela místní alianci a nakupuje vepřové maso s certifikací od renomovaného dodavatele v regionu, známého svými ma...
Portfolio (27)
Od roku 2006, Sempre Ghiotti úspěšně působí v oblasti cateringu a stravování, nabízející nejlepší recepty sicilské kuchyně ve formě hotových jídel, které jsou pohodlné pro každodenní použití a chutné jako právě uvařené. Naše přípravy, vyrobené z vysoce kvalitních surovin, umožňují servírovat celou pravou chuť Středomoří v několika jednoduchých krocích. Díky našim praktickým obalům můžete získat po...
Portfolio (45)
Polsko, Bydgoszcz
Jsme distributorem vysoce kvalitních produktů z lososa, tresky, cod a černého rybího masa. Vyrábíme mražené kostky, porce, bloky a burgery z těchto ryb, jak v kusech, tak i filetovaných. Dále vyrábíme rybí moučku a rybí olej, převážně z certifikovaného lososa: GG, ASC, MSC. V nabídce našeho závodu máme také produkty z divočiny, jako je srnčí, jelení a divočák. Dodáváme naše produkty výrobcům krmiv...
Portfolio (7)
Maïski patří do skupiny Plukon Food Group, jednoho z hlavních hráčů na evropském trhu s drůbežím masem. Nabízíme širokou škálu kuřecího masa, syrových příprav, předvařených produktů, hotových jídel, předvařených obilovin a kulinářských omáček. Naše výroba splňuje normy HACCP a máme certifikát IFS Higher level! Kromě toho podporujeme belgické a místní produkty a usilujeme o nízkou ekologickou stopu...
Portfolio (34)
Francie, Pessac
...Klobásy, salámy, lonza, ovčí šunka, kozí šunka, místní speciality, guanciale, pancetta, surová šunka, coppa, šunka z Desula, divočák, houbová klobása, cannonau salám, olivový salám...
Portfolio (8)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Francie, Lyon
...Pomalu dušené v borůvkách, naše divočák, oblečený ve svém modravém kožichu, vás okouzlí svou jemně kyselou a sladkou chutí.
Portfolio (40)
Francie, Paris
...bizon, antilopa, zebra, krokodýl...). Prémiové hovězí maso: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Jehněčí z Nového Zélandu, Skotska... - Zvěřina: divočák (Austrálie, USA), srnčí (Nový Zéland, Evropa), jelen (Evropa)... Vybrané maso, nejvyšší kvality. Čerstvé a mražené, PAD nebo porcované. GOURMET FOOD FRANCE nabízí exportní prodej exotického masa do Evropy. Disponujeme stálým skladem masa, pro více informací: Kontaktní osoba: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 - ...
Belgie, Geel-Zammel
... byste ho co nejdříve přivést k taxidermistovi nebo co nejdříve zmrazit. Kůži (pokožku) je třeba odříznout až ZA předními nohami pro preparaci hlavo-ramenní montáže zvěře, jako je divočák, jelen, srnec, ...
Belgie, Vlierzele
Abychom vám mohli nabídnout to nejlepší a nejčerstvější zvěř, nakupujeme přímo od lovců z tuzemska i ze zahraničí. Vaši zvěř připravíme úplně na porcování a zabalíme ji pro vás nejmodernějšími technikami. Rádi vám poskytneme všechny tyto informace, abyste byli plně informováni o původu a stavu zvěře a mohli ji zodpovědně nabídnout. Společně s vámi přivedeme zvěř na vrchol! Toto jsou některé příklady našeho sortimentu zvěře, ale samozřejmě je toho více. Níže uvedené produkty mohou být na přání nakrájeny a zabaleny: divoká kachna, bažant, hrdlička, koroptev, srnčí, zajíc, králík, jelen, divočák.
Francie, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: velkoobchod s drůbeží a zvěřinou v Rungis. Zvěřina: srna, jelen, divočák a daněk. Malá zvěř: kachna divoká, zajíc, bažant. Speciality: drůbež na omáčce, grilovaná drůbež, farmářská drůbež a kusy Label Rouge, farmářské kuřata z celé Francie, perličky, kachní prsa, kachny, holubi, pečeně (grilovaná pečeně a vařená pečeně). EUROVOLAILLES je také selátko a jeho porcování...
Portfolio (24)
Rakousko, Millstatt In Kärnten
... na kulinářské vrcholy, jako je zvěřina z vlastní honitby (srnčí, jelení, bažant, divočák atd.), čerstvě ulovené ryby z regionu, čerstvé bylinky z vlastní zahrady a regionální ovoce a zelenina. Naši hosté si u nás odpočinou a užijí si: - Wellness zóna s IR saunou, parní lázní, wellness a kosmetickými procedurami - Park u jezera s 200m dlouhým břehem, soukromou pláží, travnatou plochou s barem a přístupem k jezeru vhodným pro děti - 2 tenisové kurty (tenisové hodiny na vyžádání) - Stoly na stolní tenis - Dětské hřiště...
Francie, Mulsanne
... jsme se zavázali k podpoře francouzské lovecké zvěřiny. Některé produkty, které nabízíme: pečeně z divočáka, žebra z divočáka, dušený divočák, hřbet z divočáka, čtverec z divočáka, stehno z divočáka, rameno z divočáka, stehno z jelení zvěře, rameno z jelení zvěře, hřbet z jelení zvěře, steak z laně, dušená laň, pečeně z laně, stehno z laně, hřbet z laně, rameno z laně. Malá francouzská lovecká zvěř: bažanti, bažantice, kachny divoké, koroptve, perličky. Můžete také najít malou srstnatou zvěř (králíky a zajíce).
Belgie, Houffalize
...): Organizujeme gastronomické víkendy po celý rok od 165 €. Neváhejte nás požádat o další informace. Opravdový hodokvas hodný dvora Ludvíka XIV., kde se mísí pokrmy jako bažant, divočák, jelen, holub, divoká kachna a další lahůdky, které na vás čekají během těchto víkendů nebo během kulinářských pobytů v týdnu. Ceny přizpůsobené všem rozpočtům.
Francie, La Gouesniere
... jako nože, ubrusy, zástěry, podložky pod sklenice, ... Naším cílem je nabídnout kvalitní lovecké oblečení. Máme více než 800 dostupných značení, abychom pokryli všechny typy lovu: lov na velkou zvěř jako je divočák, srnec a jelen - co se týče lovu na drobnou zvěř: sluka, bažant, drozd, ale také hrdlička a další migrující ptáci jako kachny a husy. Máme také řadu pro lov v horách s kamzíkem, izardem a muflonem.
Itálie, Alessandria
Antica Osteria di Rosa je restaurace a pizzerie, která nabízí typická valtellinská a milánská jídla (pizzoccheri, divočák), maso, ryby (fritto misto, grilované, dorada, branzino), pizzu a předkrmy s krevetami, mušlemi a vongole. Zdvořilost, serióznost a profesionalita jsou tři hlavní pilíře, na kterých stojí naše rodinná firma. Nejen kvalitní jídla vyrobená z vybraných surovin, ale také spousta zábavy s tematickými večery zaměřenými na valtellinskou a neapolskou kulturu. Přijďte nás navštívit, jsme na silnici Provinciale Pavia, 11 v Alessandrii. Pro další informace a rezervace volejte 3209363635.
Populární země pro tento vyhledávací výraz