Španělsko, Arnedo
Řemeslní výrobci obuvi. Nepovažujeme se za rodinnou firmu, ale za velkou rodinu, zde se věci dějí v jiném měřítku a s jiným tempem než ve zbytku světa. Pracujeme se stejným týmem, který dohlíží na stejný pár bot od začátku do konce. Proces výroby jednoho páru ručně vyráběných kožených bot se skládá z přibližně 12 kroků. Každý krok je vlastnictvím a výhradní odpovědností odborníka, který vykonává...
Portfolio (49)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...100% divoký mořský okoun, ulovený v severovýchodním Atlantiku. Filety z mořského okouna bez kůže. Hmotnost: 10x500g...
Portfolio (184)
Island, Þorlákshöfn
...Divoký ulovený atlantický mražený sušený prášek z vnitřností okurky mořské. Zpracování ve stejný den. Produkt je sklizen a mraženě sušen ve stejný den. 100% přírodní, žádné přísady, žádné plnidla. Produkt je dodáván v pytlích po 3 kg (plněno dusíkem). Doba skladovatelnosti je 5 let.
Portfolio (3)
Spojené království, Eyemouth
... zpracovatelským závodem v Eyemouth, kde specializované lodě každý den přistávají se svým úlovkem. Mezi tyto produkty patří živý humr, čerstvé a živé langusty, živé hnědé a sametové kraby spolu s sezónními produkty, jako je divoký skotský losos, divoký mořský pstruh, lovený na udici makrela a kalamár. Továrna má také vlastní vařicí závod, což nám umožňuje nabízet také řadu vařených produktů. Všechny...
Francie, Rungis
... produktů a úzkým vztahům, které udržuje se svými dodavateli a zákazníky. Francouzská gastronomie: mořský okoun, treska, turbot, svatý Petr, sole, ocas štiky, žlutý a černý treska, pagrus, divoký a chovaný mořský vlk, chobotnice, sépie, rascasse,... Japonská gastronomie: filet z tuňáka albacore, tuňák obézní a červený, losos chovaný v Norsku a s červenou značkou, doráda chovaná (Řecko), mořský okoun chovaný (Řecko), čerstvá a mražená chobotnice, bílý mullet,... Kolektivy: dodavatel produktů z moře pro velké kolektivy.