Francie, Marseille
...Jasminová rýže, známá a uznávaná po celém světě, se vyznačuje dlouhými, jemnými zrnky, která se při vaření přirozeně provoní jasmínem. Její měkká a mírně lepivá textura usnadňuje konzumaci hůlkami, což z ní činí velmi oblíbenou rýži mezi spotřebiteli. Často se používá v asijské kuchyni, zejména jako příloha k pokrmům na bázi rýže. Bohatá na vitamíny skupiny B, železo a zinek, je ideální pro lidi dbající na své zdraví.
Portfolio (12)
Itálie, Annicco
...Dlouhá a tenká zrna: Na rozdíl od jiných typů rýže jsou zrna basmati delší a tenčí. Perleťově bílá barva: Po uvaření má basmati perleťově bílou barvu a měkkou, ale ne lepkavou konzistenci. Jemná vůně: Jeho vůně je charakteristická a mírně květinová. Univerzálnost: Je vhodný pro řadu příprav, jak sladkých, tak slaných, a dobře se kombinuje s různými chutěmi. Dostupný v balení po 5 kg a 1 kg.
Portfolio (3)