...Pudr z pálivého pepře Espelette A.O.P. je červený pepř s ovocnými tóny a jemnou, ale výraznou pálivostí, která je typická pro francouzskou kuchyni, a zejména pro kuchyni baskickou.
Pocházející z města Espelette na jihozápadě Francie, tento pepř snadno nahradí černý pepř ve vašich pokrmech a přidá ovocnou a chutnou notu, která jemně oživí vaši kuchyni.
Pálivý pepř je vynikajícím zdrojem vitamínu C, ale také skutečným antioxidantem. Pálivé papriky jsou skutečnými zdroji dobrých živin a podporují posílení trávicího systému!
Hmotnost netto: 40 g
Původ: Francie...
Prostřednictvím společnosti LIMOUZI SAVEURS je naší vášní představit vám poklady korézského regionu tím, že vymýšlíme recepty, které vás překvapí a potěší. Neustále hledáme novinky a nabízíme vám naše know-how, abychom vám poskytli rafinované a lahodné produkty.
Jsme hrdí na náš závazek vyrábět všechny naše produkty v naší výrobní dílně v Objat (19) s naším týmem cukrářů a chocolatierů. Věnujeme ...
...LE PATE BASQUE.
100g Emoce dětství se vám vrátí, vaše nejchutnější vzpomínky na piknik na venkově, tento Pâté Basque s jemnou chutí piment d'Espelette je ideální na lehce opraženém toastu nebo s pickles z zeleniny či okurky.
INGREDIENCE: kokosový olej (35%), voda, sójové bílkoviny, bio pivovarské droždí, houby, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, piment d'Espelette, xeres ocet, koření, česnek, rajčatový koncentrát, ječmenné miso, cibule.
...Složení: hrubá sůl z Île de Ré, AOP Espelettepepř a papriky (červené a zelené). Mohou se vyskytnout stopy celeru, sóji, ořechů, lepku, mléka, hořčice, sezamu a siřičitanů.
Reference: SEL0008...
Delikatesy z Extremadury, Terroiry Extremadury a Svět olivy a olivovníku.
Bio produkty, delikatesy, gurmánské produkty, řemeslné nástroje a mýdla, spojené s olivou a olivovníkem.
Extra panenský olivový olej bio, uznávaný mezi nejlepšími na světě.
Olivové oleje z terroirů pocházející z Extremadury, regionu ve středozápadním Španělsku, blízko Portugalska.
Z této stejné oblasti, horské medy přímo od ...
...Pâté s kachním foie gras 20 %
Pâté na víkend, sklenička o objemu 175 g, 20 % kachního foie gras. Vyrobeno ESAT v Périgordu (zařízení na pomoc při reintegraci pracovníků se zdravotním postižením). Složení: tuk a libové maso a játra vepřového masa z Jihozápadu IGP, foie gras 20 %, sůl, pepř. V téže velikosti máme také: Basque pâté s pimentem d'Espelette, venkovské pâté s floc de Gascogne, terinu z...
...Prémiový aperitiv vyrobený z piment d'Espelette a dalších koření.
V rámci prémiového aperitivu nabízíme terinu z vepřového masa s černým česnekem. Receptura odráží velké řemeslné dovednosti a jemně kombinuje aroma černého česneku, piment d'Espelette a pepře.
Objednejte online, dodání do 48 hodin.
Ingredience: libové vepřové maso*, vepřová játra, vepřový tuk*, francouzský černý česnek*, mořská sůl, pepř*, piment d'Espelette*, bylinky z Provence*
* Ingredience 100% pocházející z ekologického zemědělství
Množství: 90g
Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
...S kořením přinášíte do kuchyně rozmanitost a z každého jídla děláte jedinečný zážitek. V kořenářské manufaktuře Engelskirchen – OxclusiviA získáte vysoce kvalitní, přírodní koření z celého světa, například hrubou mořskou sůl z německých středohorských oblastí, vzácný Kampot pepř z Kambodže nebo ovocné chilli z baskické vesnice Espelette. Prozkoumejte náš online obchod a nakupujte cenově dostupné koření a kořenící směsi v špičkové kvalitě.
...Ingredience:
- Hořčičná semena
- Alkoholový ocet
- Nerafinovaná mořská sůl
- 2,5 % Pomerančový pepř
- Voda
Tipy k použití:
Ideální pro dochucení omáček a vinaigret. Skvěle ochutí vaše maso a ryby.
Tento produkt je také k dispozici v 100 g sklenici.