Sýry jsou tradičním lahůdkou našich stolů. Denní konzumace je nezbytná díky vhodné chuti a rozmanitosti v každou denní dobu. Přirozeně se podávají bez přísad a jsou bohaté na vápník, bílkoviny, vitamín D a zinek. Obsahují vysoké množství vitaminů a minerálů, které podporují růst a pokrývají každodenní potřeby. Naše produkty jsou zcela bez přísad a mají všechny potřebné povolení a dokumenty, včetně...
...školy a farmářské mlékárny ovocnými přípravky v konvenční nebo BIO kvalitě. Na základě toho naši zákazníci vyrábějí čerstvé školní mléčné produkty (čokoládové a ovocné mléko, jogurtové nápoje, ovocnou syrovátku), ovocný jogurt, ovocný tvaroh, dezerty, ovocné nápoje, tuhé jogurty, kyselé mléčné produkty, máslo, sýr, tvaroh a syrovátku.
Situovaný v Saint Arnoult v Yvelines, v departementu Yvelines (78), Le Cellier à Fromages vám nabízí výběr sýrů z nepasterizovaného mléka A.O.P., ale také farmářské sýry vyráběné více důvěrně. Marie Montini, sýrařka vyškolená jedním z nejlepších řemeslníků ve Francii, vám také nabízí ultra čerstvé mléčné výrobky: máslo, nepasterizované mléko, čerstvý sýr (hladký nebo venkovský, kozí tvaroh), stejně jako vína, která se hodí k sýrům podle vašeho výběru. V Le Cellier à Fromages také najdete širokou škálu řemeslných delikates (tapenády, olivové oleje, sušená rajčata, džemy, perníky, sušenky).