Itálie, Castellamare
... vnitřních hran. Díky tomu jsou formy nebo obvazy snadno čistitelné. To vytváří optimální podmínky pro dodržování nejpřísnějších hygienických požadavků. modely: Obvazy z bílé a toastové chleba Obvazy z pšenice, žita a celozrnných obilovin Kulaté obvazy baguette...
Portfolio (49)
...Po 5-6 minutách přidejte ještě trochu oleje, znovu krátce promíchejte - hotovo. Těsto dejte do formy, nechte chvíli odpočinout. Poté pečte 60-70 minut. Unikátní bezlepkový a pšeničný BIO výsledek pečení s křupavou kůrkou a krásnou střídou/ pórovitostí je stabilní výsledek pečení. Unikátně chutné chleby a směsi na pečení jsou "Bez pečiva" s nejlepším #BROTGEFUEHL™. Naše produkty jsou všechny veganské, bez lepku, pšenice, pšeničného škrobu, sóji, laktózy, lupiny, konzervantů. Dodavatel pro klasický maloobchod a koncové spotřebitele.
Eli.S.An Natural Food je mladá společnost s inovativními nápady, ale s hluboce zakořeněným přesvědčením: jsme to, co jíme. Tak vzniká Pastaelisan, produkt, který je přísně vyroben v Itálii a spojuje tradici, inovaci a výzkum. 100% italská tvrdá pšenice, bronzové formy, mikrobiologicky čistá voda, pomalé sušení, řemeslná výroba a nové nápady: to jsou tajemství našich potravin pro zdraví. To, co...
Itálie, Saviano
Naše společnost vyrábí těstoviny z tvrdé pšenice tradičním způsobem, ale s nejmodernějšími stroji, přičemž zpracování je zcela řemeslné, jako je pomalé a dlouhé sušení (přibližně 3-4 dny) při velmi nízkých teplotách (40°-45°). Lisovací formy jsou výhradně bronzové, což zajišťuje jedinečnou poréznost. To vše v kombinaci s naší speciální selekcí semoliny a znalostmi našeho mistra těstovináře vytváří jedinečný produkt.