...Daleko od standardů velkoobchodního prodeje vám nabízíme černýpepř s výjimečnými organoleptickými vlastnostmi.
Náš pepřvzrnech pochází z Andriafiamena Andavakoera, chráněné oblasti na severu Madagaskaru. Sklízí se těsně před plnou zralostí a poté se přirozeně suší na slunci. Nabízíme pouze zrno třídy G1 a G2.
Je tedy získáván z divokého prostředí, které ho chrání před stopami antrachinonu nebo jinými chemickými látkami, které v současnosti ohrožují černýpepř z Madagaskaru.
Pečlivě je vybíráme po důkladném třídění, abychom si ponechali pouze nejlepší zrna s průměrnou hustotou 600 g/L.
...V KUCHYNI
Málokterá kuchyně se obejde bez černého pepře ve spíži. Dodává pikantnost masům, rybám, vašim zeleninovým pokrmům... Obohacuje vaše polévky, foie gras, jahodové nebo melounové šťávy...
POZITIVNÍ ÚČINKY
Černýpepř není lék, ale některé jeho látky pomáhají při trávení tím, že stimulují sekreci trávicích šťáv, také pomáhají při nadýmání tím, že podporují produkci slin...
...Černýpepř z Kampotu KHLA je považován znalci za nejlepší pepř na světě, díky svým výjimečným podmínkám pěstování a sklizně. Černýpepř z Kampotu KHLA vyvíjí silné a jemné aroma. Jeho velmi intenzivní a zároveň jemná chuť odhaluje květinové tóny eukalyptu a čerstvé máty. Nebojte se také použít váš černýpepř z Kampotu Khla v sladkých pokrmech a dezertech! V celých zrnech dodá zvláštní chuť vašim...