... 60g na 100g
Od roku 1885 tajemství věčné mládí! Crème de Marrons de l’Ardèche je recept vytvořený Clémentem Faugierem v roce 1885 v Privas. Tento recept zůstal od svého vzniku nezměněn, používá pouze přírodní ingredience. Ingredience: kaštany, cukr, kousky glazovaných kaštanů, voda, glukózový sirup, přírodní vanilková aroma
Připraveno s 45g ovoce na 100g, celkový obsah cukru 60g na 100g
Kód: 510
Čistá hmotnost (g): 400
Hrubá hmotnost (g): 500
Cena bez DPH: 2.63
Cena s DPH: 2.77...
...Jemná kombinace čerstvého lososa a uzeného lososa spolu s čerstvými listy kopru dělá z tohoto produktu nezbytnou klasiku.
Ingredience:
Čerstvý losos 44 %, uzený losos, smetana, rybí vývar, cibule, olivový olej, kopr, sůl, agar-agar, bílý pepř.
Čistá hmotnost: 90 g...
... krásném dušeném ovoci, na jablečném koláči...
DLUO*: 3 roky
Čistá hmotnost: 370 g a dva formáty 750 g pro meruňku z Provence a jahodu.
Obsah cukru: 62 %
Distribuční okruh: Společnost Confit de Provence se rozhodla odlišit některé řady podle jejich distribuční sítě. Takže najdete značky Vergers des Alpilles a její variantu Vergers Bio v supermarketech a středně velkých obchodech ve vašem regionu.