...Kachní stehna konzervovaná ve vlastní šťávě, sůl. Maso původ z Francie.
RADY ŠÉFKUCHAŘE:
Otevřete plechovku a dejte ji do vodní lázně, aby se tuk rozpustil.
Grilujte stehna v troubě nebo na pánvi a podávejte s houbami nebo bramborami osmaženými na tuku.
Konzervované maso je pokrm z jihozápadu! Dobře ugrilované kachní stehno v troubě se stává krásně křupavým. Je to vysoká gastronomie na dosah každého z nás.
Pro tento konfit nechávám speciálně chovat kachny panem Martym v Plaigne, malebné vesničce ztracené v kopcích kolem Castelnaudary.
...Kromě našich foie gras nabízíme širokou škálu hotových jídel. Naše hotová jídla jsou rozmanitá a představují umění naší oblasti, jihozápadu.
K objevování: Alicuit, kachní konfit, slunečné perličky, cassoulet s kachními konfitovanými křídly, kohout na víně, salmis z holubice...
SUDREAU je společnost specializující se na výrobu a prodej foie gras, kachních prsou, drůbežích vnitřností, kachních rillettes, kachního confit a typických pokrmů z jihozápadu, jako je Coq au Vin z Cahors nebo cassoulet.