Francie, Avignon
...Růžičková kapusta, latinsky Brassica Oleracea, patří do čeledi Brassicaceae a pěstuje se pro své malé hlávky. Po přijetí do závodu se růžičková kapusta omyje, třídí, blanšíruje a poté zmrazí metodou IQF. Růžičková kapusta z ekologického zemědělství: 100% Celková energetická hodnota: 38,5 Kcal 161 kJ Vláknina: 3,1 g Bílkoviny: 2,6 g Sůl: Stopy...
Portfolio (105)
Francie, Krautergersheim
Maître choucroutier z otce na syna od roku 1938, podniky Rieffel se snaží vkládat své energie do kvality produktu, a to již po 4 generace. Díky vývoji vysoce kvalitních receptů a řemeslného kulinářského umění, Choucrouterie Rieffel spolupracuje již mnoho let s významnými institucemi, jako je "Maison Kammerzell" ve Štrasburku nebo "Brasserie Georges" v Lyonu. Toto umění se projevuje v různých r...
Portfolio (11)
Francie, Compiègne
...Kadence: 20 ks/min Film: sáček polštář, taška s klopami. Čerstvé ovoce a zelenina: brambory, citrony, peckovité ovoce, růžičková kapusta, rajčata, cibule, papriky, mrkev. Připravené ovoce a zelenina: připravené brambory, hranolky, připravená zelenina, směs salátů, nakrájená cibule, (mini mrkve), ovocný salát. Obecné potraviny: bonbóny, atd., pečivo, krevety, ořechy, arašídy, atd., těstoviny...
Portfolio (59)
Francie, Rungis
Specialista na čerstvou zeleninu; Generalista v zelenině. Produkty: Rajčata, Květák, Brokolice, Romanesco, Mini květáky, Dýně, Potimarron, Růžičková kapusta, Bílé cibule, Hrášek, Fazole, Špenát, Boby. Klientela: Komerční stravování, Trhy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz