...Růžičková kapusta, latinsky Brassica Oleracea, patří do čeledi Brassicaceae a pěstuje se pro své malé hlávky. Po přijetí do závodu se růžičková kapusta omyje, třídí, blanšíruje a poté zmrazí metodou IQF.
Růžičková kapusta z ekologického zemědělství: 100%
Celková energetická hodnota: 38,5 Kcal 161 kJ
Vláknina: 3,1 g
Bílkoviny: 2,6 g
Sůl: Stopy...
Maître choucroutier z otce na syna od roku 1938, podniky Rieffel se snaží vkládat své energie do kvality produktu, a to již po 4 generace.
Díky vývoji vysoce kvalitních receptů a řemeslného kulinářského umění, Choucrouterie Rieffel spolupracuje již mnoho let s významnými institucemi, jako je "Maison Kammerzell" ve Štrasburku nebo "Brasserie Georges" v Lyonu.
Toto umění se projevuje v různých r...