Francie, Appietto
...Kartón obsahující 200 jednotlivě balených čokoládových canistrelli. Praktický formát, který se vejde do školní tašky vašich dětí nebo si ho můžete vzít s sebou na malé svačiny. Jednotlivé obaly zajišťují optimální uchování. Hmotnost: Kartón 3 kg 200 Složení: Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej, Vejce, Semena anýzu 2% Uchování: Uchovávejte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční deklarace na: 100 g Energie: 1870 kJ (446 kcal) Tuky: 20 g Nasycené mastné kyseliny: 2,9 g Sacharidy: 61 g z toho Cukry: 28 g Bílkoviny: 5,7 g Sůl: 0,36 g...
Portfolio (118)
Francie, Wingles
...Ručně plněná a tvarovaná vejce s tekutým a křupavým praliné z mandlí a lískových oříšků. Uchovávejte na suchém a chladném místě (18 °C) chráněné před světlem. Průměrné nutriční hodnoty / 100 g, Energetická hodnota,526 kcal, 2200 kJ Tuky,31,2 z toho nasycené mastné kyseliny,9,2 Sacharidy,50,4 z toho cukry,47,5 Bílkoviny,8,3 Sůl,0,1 Množství na karton:4 Minimální množství na objednávku:4 Typ...
Portfolio (43)
Francie, Montivilliers
SPECIALISTA NA TECHNICKÝ PAPÍR UŽ 60 LET Společnost ELASTOK získala know-how v aplikacích recyklovaných technických papírů pro všechny sektory činnosti. Integrovaná do skupiny papíren, z nichž každá se specializuje na výrobu a zpracování technických papírů, zkušený tým ELASTOK vždy hledá aplikace papírů, které nejlépe vyhovují potřebám svých zákazníků. ELASTOK nabízí všechny typy speciálních biol...
Portfolio (74)
Francie, Faverolles-Sur-Cher
... blogu! Vyrobeno v dílně, která používá ořechy. Skladujte na suchém místě chráněném před teplem. Nutriční informace na 100 g perníku Energie 1319 KJ / 315 Kcal Tuky 2.7 g z toho nasycené mastné kyseliny 1.4 g Sacharidy 66.3 g z toho cukry 40.8 g Bílkoviny 4.7 g Sůl 0.2 g Minimální trvanlivost 3 měsíce po výrobě. Naše perníky jsou vyráběny tradičním způsobem v dílně v FaverollessurCher v LoiretCher. Čistá hmotnost: 150g Balení: zlatý karton a fólie Doba výroby: 15 dní...
Portfolio (28)
Francie, Auxerre
...Nez elegantní a svěží na letních květinách, malých lesních plodech, humusu Ústa plnost, sametovost, ovoce, lehké dřevo, mnoho jemnosti a rovnováhy Doporučení k jídlu: hovězí filet, míchaná vejce s lanýži Oko: barva velmi intenzivního bordeaux s černými odlesky Vinifikace: zrání 18 až 22 měsíců v nových sudech Rada enologa: podávat při 16°C Alkohol: 13,5% Doba zrání: 37 let Balení: karton po 6 lahvích o objemu 75cl Domaine: Château Angelus Appellation: Saint-Émilion Grand Cru Ročník: 2013 Pěstování: šetrné Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play