... čerstvost a kvalitu příprav. Dostupné v různých formátech, naše nádoby na jídlo jsou vhodné pro všechny druhy pokrmů, od polévek po dezerty, zaručující pečlivou prezentaci a praktické použití pro vaše zákazníky.
...Toto je směs koření vytvořená pro perník. Lze ji snadno přizpůsobit pro další dezerty (jablečný koláč, kompot, crumble), ale také pro slané pokrmy (foie gras ...)
Dodáváno s receptem na perník.
...Pikantní kakao, které je ideální pro přípravu vašich horkých čokolád nebo čokoládového coulis pro vaše dezerty!
Ingredience: Kakao v prášku bez cukru, cukr, koření (skořice, kardamom, hřebíček, hvězdicový anýz), regulátor kyselosti uhličitan draselný.
Skladujte na suchém místě.
Nutriční informace
Energie 965 KJ / 231 Kcal
Tuky 0.15 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.03 g
Sacharidy 56.0 g
z toho cukry 55.0 g
Bílkoviny 0.43 g
Sůl 0.01 g
Datum minimální trvanlivosti 12 měsíců...
...Barva: Mahagonová s měděnými odlesky
Nos: Buket, který harmonicky kombinuje jemné tóny sušených květin, kosatce a šeříku s teplem kandovaného ovoce, marmelády a crème brûlée. Kořeněná sladkost, která odhaluje dřevité aroma opáleného dubu a doutníkové krabice.
Patro: Pozoruhodná intenzita a aromatická komplexnost pro gurmánský koňak, sametová textura a překvapující amplituda.
Věková kategorie: přibližně 15 let.
Návrhy na degustaci: Čistý jako digestiv (mezi 20 ° a 25 °), v souladu s čokoládovými dezerty nebo s dobrým doutníkem.