LA CORREZIENNE je online obchod a obchod v Brive-la-Gaillarde, který nabízí různé řemeslné produkty, aby vám přiblížil terroir Corrèze ve Francii a sdílel s vámi to nejlepší z tohoto regionu. Od gastronomie, přes dekorační předměty, nože, svíčky, šperky až po kosmetiku, najdete vše v našem online obchodě. Vyberáme nejlepší řemeslné produkty made in Corrèze:
- gastronomické produkty
- vína a likér...
... % živočišných bílkovin francouzského původu, tato jemná mousse je dokonale přizpůsobena primární stravě vašeho kočky bez kostí, bez dehydratovaných mas, bez konzervantů, bez obilovin a bez lepku. Můžete si být jisti, že mu nabízíte vyvážený a vysoce kvalitní recept, který přispívá k přirozenému fungování jeho metabolismu. Navíc příjemná textura této bezobilné paštiky pro kočky je příležitostí k optimálnímu chuťovému zážitku pro vašeho společníka.
...• Végédécor : přetexturovaná zelenina
• Primdécor : celé nebo kousky ovoce
• Pulpedécor : přetexturované ovoce
• Připravené pokrmy vyvinuté na míru, termostabilní
APLIKACE :
• Špízy, pečeně, tournedos nebo paupiettes, paštiky nebo pěny…
BALENÍ
• Karton 15 až 20 kg
• Plastová přepravka 15 až 20 kg
VÝHODY
• Rozměr na míru
• Jednoduchá a rychlá příprava
• Produkt připravený k použití
• Zlepšení...
...Verrine Weck 290 ml, sada 6 kusů s těsněním a víčky.
Průměr 100 mm, výška 60 mm.
Prodáváno bez háčků (pro udržení víčka během sterilizace).
POUŽITÍ
Ideální pro konzervy z foie gras, masové paštiky v konzervě...
ÚDRŽBA
Důkladně vyčistěte svou sklenici Weck horkou vodou a mýdlem po použití konzervy, přičemž odstraňte těsnění. Po vysušení ji skladujte uzavřenou a naskládanou nebo zasunutou bez...
...Sada 6 sklenic WECK corolle o objemu 370 ml! Novinka u MCM Obalů!
Sklenice z borosilikátového skla Weck Model COROLLE 370ml, průměr 80 mm. Těsnění a víčka včetně. Klipy NENÍ ZABEZPEČENY.
Kapacita: 370ml
Výška v mm: 86
Otevření: 80mm
Pro přibližně v gramech: 350 až 450 gramů produktů, podle hustoty a typu produktu.
Ideální pro paštiky, foie gras, skleničky, hotová jídla, dezerty, ovoce, zeleninu, polévky ...
...Paštiky, teriny, rillette nebo regionální speciality, máme mnoho předkrmů. Bez foie gras: budou se hodit na vaše každodenní jídla, zatímco s foie gras je oceníte, když přijmete přátele nebo na vaše sváteční jídla.
Tři přátelé, vášniví milovníci gastronomie a přírody, Thomas, Thibault a Andréa, založili JOKO. Jejich ambicí je valorizovat divoké francouzské zvěřiny a černé vepřové z Bigorre AOP pomocí krátkých dodavatelských řetězců. Nabízejí přírodní kvalitní produkty prostřednictvím autentických a inovativních receptů, přičemž bojují proti plýtvání potravinami spojenému s lovem. Jejich cílem je zpřístupnit ...
...ROGER VIDAL je malá a střední podnik, který se specializuje na výrobu gurmánských produktů "Vyrobeno ve Francii": paštiky, teriny, speciality a pomazánky, které jsou od 90. let exportovány na mezinárodní trh: Brazílie, Austrálie, Spojené království, Německo, Itálie, Dánsko, Česká republika, Nizozemsko atd.
Společnost nabízí tradiční a BIO produkty, které jsou distribuovány do delikates, vinoték...
...plátky kachního prsa s foie gras, paštiky s kaštany a foie gras - Hotová jídla: kachní paupiettes s foie gras, zelí plněné foie gras, kachní sauté s houbami, cassoulet s kachním konfit, kachní konfit, husí konfit, vařené hříbky - Regionální paštiky: corrézská paštika, paštika se švestkami a foie gras, lesní terina, terina se 2 olivami a foie gras - Uzené kachní prsa, kachní a husí žaludky, assortiment salátů - Dárkové balíčky a firemní dárky na míru - Výroba konzerv na míru podle vašeho receptu s personalizovaným označením.
Domaine de la Barbe, také známý jako Foie Gras Kuster, vyrábí kachní a husí foie gras.
Domaine nabízí foie gras bez přidaných látek a chemických konzervantů. Domaine také prodává speciality z foie gras, paštiky, rillette, škvarky, konfity, žaludky, konfity speciality, sušené prsa a také hotová jídla jako je cassoulet Périgourdin.
Jako zpracovatelé ořechů a sušeného ovoce, domaine také prodává farmářské a řemeslné bio produkty (ořechová smetana, hořčice s ořechy, fíková a ořechová marmeláda atd.).
Domaine de la Barbe zaručuje zdravé, kvalitní a chutné produkty.
Jsme hrdí na to, že jsme producenti biologických zemědělských produktů, zejména vepřové uzeniny a piva. Všichni naši prasata jsou chována v souladu s těmito normami, dostávají krmivo složené výhradně z certifikovaných biologických obilovin pocházejících z naší vlastní farmy. Jejich pohoda je naší prioritou a žijí v pohodlných zařízeních s podestýlkou z slámy, mají také přístup venku pro jejich roz...
DROSERA GOURMANDE je firma specializující se na ruční výrobu regionálních potravinových specialit.
DROSERA GOURMANDE vyrábí řadu potravin na bázi kachny, jako je foie gras, bloky foie gras, pěny z foie gras, žaludky, konfitované pokrmy, kachní prsa atd.
Firma také nabízí tripoux, klobásy, paštiky, fritony, cassoulet, galantiny, teriny na aperitiv a teriny z divočiny.
Je to láska k řemeslu a vážnost, která vedla malou beaumontskou řeznictví, založenou v roce 1888 a vedenou Antoinem Micouleauem, k tomu, aby se stala La Maison Micouleau, řemeslnou konzervárnou.
Od té doby předáváme naše recepty z otce na syna. V srdci naší země, Lomagne, dáváme plnou chuť slovu terroir.
Naše foie gras, konfitované pokrmy, cassoulet a další typická jídla jsou připravována s resp...
J.BLANC SA je řemeslná firma specializující se na foie gras, paštiky a hotová jídla. Nabízí vysoce kvalitní produkty, které respektují tradice, bez barviv a konzervantů. BIO certifikace pro řadu paštik a také pro jablečnou omáčku. V katalogu jsou tři vegetariánské teriny. Realizace gastronomických balíčků pro obce a podnikové výbory. Možnost exportu a velkoobchodu.
Rodinná firma SOULEILLES FOIE GRAS vyrábí foie gras z generace na generaci.
Tradiční chov, zdravá strava, šetrné krmení zvířat a jedinečné řemeslo umožňují firmě vyrábět produkty vysoké kvality.
Kromě foie gras firma svým zákazníkům nabízí teriny, paštiky, krémy z foie gras, prsa, klobásy, škvarky, žaludky, kachní prsa, kachní tournedos, kachní klobásy, kachní kotlety atd. Také prodává lahodná jídla.
Společnost MAS se sídlem v Rougetu v Cantal se specializuje na uzeniny, sušené maso a tradiční konzervy z Centrálního masivu.
Firma nabízí produkty s jednoduchými a autentickými recepty. Například nabízí sušenou šunku zrající až 24 měsíců v jejich sušárně v Rougetu a ručně míchanou vepřovou paštiku.
Dům MAS je známý kvalitou a autentičností svých produktů.
Již v roce 1926 začal "Milhau" chovat prasata a zpracovávat uzeniny v horské oblasti v srdci Monts de Lacaune: nová uzenářství z Lacaune byla na světě.
Později, v roce 1967, Yves Milhau převzal řemeslo svého dědečka a zřídil své dílny v srdci hlavního města uzenářství v Occitanii: Lacaune, chuť regionu.
Dnes čtvrtá generace pokračuje v udržování tradice výrobou autentických produktů. Dobrá chuť ...
S modernizovaným výrobním závodem na okraji Toulouse si rodinná firma SAS SAMARAN uchovává skutečné tradiční know-how v kombinaci s normovaným a stále více kontrolovaným prostředím. Produkty jsou vždy připravovány ručně a různé recepty na paštiky, konfitované pokrmy, teriny, cassoulet s konfitovanou kachnou... čerpají inspiraci z regionální kuchyně, která je kolébkou rodiny.
Dnes firma...