Francie, Rabastens De Bigorre
Pokud jste prodejce, delikatesy, GMS, velkoobchodníci? Neváhejte nás kontaktovat. S více než stoletou zkušeností a jedinečným know-how se Conserverie du Sud vyznačuje jako první výrobce paštik na bázi vepřového masa a jediný, jehož dosah je národní a mezinárodní. Conserverie du Sud uzavřela místní alianci a nakupuje vepřové maso s certifikací od renomovaného dodavatele v regionu, známého svými ma...
Portfolio (27)
Francie, Paris
...U Pawell dobře známe kočky. Víme, že jsou někdy velmi vybíravé, pokud jde o jídlo, a často je téměř nemožné je donutit sníst něco, co se jim nelíbí. Proto jsme navrhli tento mokrý krmivo z kvalitních prémiových ingrediencí. VYSOKO KVALITNÍ PASTY Z hovězího masa (70 %) nebo kuřecího masa (70 %), vývaru z minerálně obohacené vody (29,8 %) a konopného oleje (0,2 %). To je vše. A to stačí! Pro plnou vitalitu vašeho malého chlupáče jsou paštiky obohaceny o vitamíny D3, E, B1, B2, B6 a B12.
Portfolio (18)
Francie, Soreze
...Verrine Weck 290 ml, sada 6 kusů s těsněním a víčky. Průměr 100 mm, výška 60 mm. Prodáváno bez háčků (pro udržení víčka během sterilizace). POUŽITÍ Ideální pro konzervy z foie gras, masové paštiky v konzervě... ÚDRŽBA Důkladně vyčistěte svou sklenici Weck horkou vodou a mýdlem po použití konzervy, přičemž odstraňte těsnění. Po vysušení ji skladujte uzavřenou a naskládanou nebo zasunutou bez...
Portfolio (195)
Francie, Olivet
...Reference 3317960007527 Dřevitá, svěží, pikantní a příjemně aromatická vůně. Černé pepřové bobule se sbírají zelené, poté se podrobují fermentaci po několik dní a suší se na slunci, pod jehož vlivem se zvrásní a zčernají. Pepř tradičně zvýrazňuje chuť všech slaných pokrmů. Preferujte použití celých zrn pro dochucení masových vývarů. Aby pepř neztratil své aroma a nepřidal přípravě hořkost, je lepší ho přidat na konci vaření. Tipy na použití: sauces, masa, vejce, nádivky, paštiky, zelenina...
Portfolio (114)
Francie, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE je online obchod a obchod v Brive-la-Gaillarde, který nabízí různé řemeslné produkty, aby vám přiblížil terroir Corrèze ve Francii a sdílel s vámi to nejlepší z tohoto regionu. Od gastronomie, přes dekorační předměty, nože, svíčky, šperky až po kosmetiku, najdete vše v našem online obchodě. Vyberáme nejlepší řemeslné produkty made in Corrèze: - gastronomické produkty - vína a likér...
Portfolio (71)
Francie, Lyon
Tři přátelé, vášniví milovníci gastronomie a přírody, Thomas, Thibault a Andréa, založili JOKO. Jejich ambicí je valorizovat divoké francouzské zvěřiny a černé vepřové z Bigorre AOP pomocí krátkých dodavatelských řetězců. Nabízejí přírodní kvalitní produkty prostřednictvím autentických a inovativních receptů, přičemž bojují proti plýtvání potravinami spojenému s lovem. Jejich cílem je zpřístupnit ...
Portfolio (40)
Francie, St Denis Les Bourg
... % živočišných bílkovin francouzského původu, tato jemná mousse je dokonale přizpůsobena primární stravě vašeho kočky bez kostí, bez dehydratovaných mas, bez konzervantů, bez obilovin a bez lepku. Můžete si být jisti, že mu nabízíte vyvážený a vysoce kvalitní recept, který přispívá k přirozenému fungování jeho metabolismu. Navíc příjemná textura této bezobilné paštiky pro kočky je příležitostí k optimálnímu chuťovému zážitku pro vašeho společníka.
Portfolio (9)
Francie, Pleucadeuc
...• Végédécor : přetexturovaná zelenina • Primdécor : celé nebo kousky ovoce • Pulpedécor : přetexturované ovoce • Připravené pokrmy vyvinuté na míru, termostabilní APLIKACE : • Špízy, pečeně, tournedos nebo paupiettes, paštiky nebo pěny… BALENÍ • Karton 15 až 20 kg • Plastová přepravka 15 až 20 kg VÝHODY • Rozměr na míru • Jednoduchá a rychlá příprava • Produkt připravený k použití • Zlepšení...
Portfolio (9)
Francie, Auxerre
...Nez: Síla a svěžest Colombardu spojená s gurmánskou aromatikou sauvignonu. Notes květin a exotického ovoce. Bouche: Ústa, která jsou zároveň osvěžující a ovocná. Ideální jako aperitiv, snadno se spojí během celého jídla: mořské plody, grilované ryby, drůbež, letní kuchyně, rybí paštiky, exotická kuchyně nebo sýry. Cenově výhodné podle objemu: 120/300/600 lahví Teplota podávání: 8° Ročník: 2021 Odrůda: Colombard Pěstování: Biologické Reference: Côtes de Gascogne...
Portfolio (190)
Francie, Geispolsheim-Gare
...Sada 6 sklenic WECK corolle o objemu 370 ml! Novinka u MCM Obalů! Sklenice z borosilikátového skla Weck Model COROLLE 370ml, průměr 80 mm. Těsnění a víčka včetně. Klipy NENÍ ZABEZPEČENY. Kapacita: 370ml Výška v mm: 86 Otevření: 80mm Pro přibližně v gramech: 350 až 450 gramů produktů, podle hustoty a typu produktu. Ideální pro paštiky, foie gras, skleničky, hotová jídla, dezerty, ovoce, zeleninu, polévky ...
Portfolio (48)
...Paštiky, teriny, rillette nebo regionální speciality, máme mnoho předkrmů. Bez foie gras: budou se hodit na vaše každodenní jídla, zatímco s foie gras je oceníte, když přijmete přátele nebo na vaše sváteční jídla.
Portfolio (4)
Francie, Carquefou
...V souladu s tradicí uzenářství zahrnuje náš sortiment terinové paštiky, paštiky v těstě, pečeně, klobásy, vařenou šunku, grilovací šunku a staromódní uzenou syrovou šunku, jelita, slaninu, rillettes, škvarky atd.
Francie, Astaffort
... gras, rostlinné a bio paštiky a teriny. Každý recept je vypracován s pečlivou pozorností k výběru surovin, zachycující podstatu tradičních pokrmů, zatímco zůstává věrný našim etickým hodnotám. Náš veganský foie gras vám nabízí luxusní chuťový zážitek, bohatý na chutě a textury, bez jakýchkoli kompromisů na úkor pohody zvířat. Naše paštiky a teriny naopak oslavují autenticitu, tradici a kvalitu...
Portfolio (7)
Francie, CASTELNAUDARY Cedex
V srdci Languedocu a země Catharů, v Castelnaudary, v Aude, SODICAS CONSERVERIE pod značkou Audary připravuje pro vaše potěšení to nejlepší z tradiční kuchyně jihozápadu. Cassoulet, konfitované pokrmy, hotová jídla, paštiky, kolena, foie gras, to vše jsou produkty, které evokují dobrý život a dobré jídlo. Naše regionální produkty a tradiční recepty jsou stále více oblíbené mezi spotřebiteli.
Francie, La Fouillade
Jsme hrdí na to, že jsme producenti biologických zemědělských produktů, zejména vepřové uzeniny a piva. Všichni naši prasata jsou chována v souladu s těmito normami, dostávají krmivo složené výhradně z certifikovaných biologických obilovin pocházejících z naší vlastní farmy. Jejich pohoda je naší prioritou a žijí v pohodlných zařízeních s podestýlkou z slámy, mají také přístup venku pro jejich roz...
Portfolio (11)
Francie, Objat
...plátky kachního prsa s foie gras, paštiky s kaštany a foie gras - Hotová jídla: kachní paupiettes s foie gras, zelí plněné foie gras, kachní sauté s houbami, cassoulet s kachním konfit, kachní konfit, husí konfit, vařené hříbky - Regionální paštiky: corrézská paštika, paštika se švestkami a foie gras, lesní terina, terina se 2 olivami a foie gras - Uzené kachní prsa, kachní a husí žaludky, assortiment salátů - Dárkové balíčky a firemní dárky na míru - Výroba konzerv na míru podle vašeho receptu s personalizovaným označením.
Portfolio (7)
Francie, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL je malá a střední podnik, který se specializuje na výrobu gurmánských produktů "Vyrobeno ve Francii": paštiky, teriny, speciality a pomazánky, které jsou od 90. let exportovány na mezinárodní trh: Brazílie, Austrálie, Spojené království, Německo, Itálie, Dánsko, Česká republika, Nizozemsko atd. Společnost nabízí tradiční a BIO produkty, které jsou distribuovány do delikates, vinoték...
Francie, Beaumont De Lomagne
Je to láska k řemeslu a vážnost, která vedla malou beaumontskou řeznictví, založenou v roce 1888 a vedenou Antoinem Micouleauem, k tomu, aby se stala La Maison Micouleau, řemeslnou konzervárnou. Od té doby předáváme naše recepty z otce na syna. V srdci naší země, Lomagne, dáváme plnou chuť slovu terroir. Naše foie gras, konfitované pokrmy, cassoulet a další typická jídla jsou připravována s resp...
Francie, Plailly
... LUTETIA bylo nainstalováno po celém světě pro provádění operací rozmrazování, solení, fázového kumulování, tepelných úprav, sušení a uzení, chlazení a kryogeniku. LUTETIA vyvíjí technologické procesy pro všechny vaše výrobky: Vepřové uzeniny (vařená šunka, slanina, paštiky), suché uzeniny (coppa, sušená šunka, sušená klobása, Cobourg), nakládané výrobky, zpracované drůbeží výrobky (drůbeží šunka, nugety), pečené a uzené kuřata, mořské plody (losos, hlavonožci).
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
...Založena v roce 1993, Maison Mayté je tradiční basque řeznictví. Maison vyrábí širokou škálu sušených uzenin z Baskicka: šunky, klobásy, sušené klobásy, ploché nebo rolované břicháče, chorizo, sušené lomos... Maison také nabízí své speciality na bázi kachny (foie gras, prsa, konfit, rillette, paštiky z foie gras), vepřového (baskická paštika, baskická paštika s pimentem d'Espelette, venkovní...
Francie, OSSES
...Situovaná v Baskicku, společnost ARNABAR se specializuje na výrobu foie gras a baskických produktů. Takže vyrábí a prodává následující regionální produkty: blok foie gras, celé foie gras, polovičně vařené foie gras, kachní konfit, axoa, baskické recepty, paštiky a rilletes, klobásy, uzeniny, piment d'Espelette, vína a nápoje z Baskicka, sladké speciality, mořské plody atd. ARNABAR také nabízí gurmánské dárkové balíčky, které mohou být darovány jako firemní dárky.
Francie, St Medard D Eyrans
Založena v roce 1948 v Néracu v Lot-et-Garonne, společnost LOU GASCOUN si vybudovala svou pověst téměř 50 let na jediném produktu: slavné žluté plechovce paštiky z vepřového jater podle rodinného receptu. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně a jsou založeny na tradičních receptech z Jihozápadu, složené z čerstvých surovin pečlivě vybraných a připravených bez barviv a konzervantů. Nabízíme foie gras, paštiky, úhoří matelote, polévku z Arcachonského zálivu, lampreje atd.
Francie, Barcus
LA FERME UHARTIA je specialistou na farmářské kachny. Zavedli jsme tradiční chov kachen a dílnu na krmení kukuřičnými zrny, než jsme se pustili do ruční výroby farmářských produktů v našich prostorách splňujících normy CEE. Nabízíme vám širokou škálu produktů na bázi kachny, jako je kachní foie gras, kachní konfit, kachní rillette, paštiky s foie gras a hotová jídla, jako je kachní daube nebo plněné knedlíky.
Francie, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, také známý jako Foie Gras Kuster, vyrábí kachní a husí foie gras. Domaine nabízí foie gras bez přidaných látek a chemických konzervantů. Domaine také prodává speciality z foie gras, paštiky, rillette, škvarky, konfity, žaludky, konfity speciality, sušené prsa a také hotová jídla jako je cassoulet Périgourdin. Jako zpracovatelé ořechů a sušeného ovoce, domaine také prodává farmářské a řemeslné bio produkty (ořechová smetana, hořčice s ořechy, fíková a ořechová marmeláda atd.). Domaine de la Barbe zaručuje zdravé, kvalitní a chutné produkty.
Francie, Plouay
Od roku 1984 společnost CERIMPORT vytváří, vyrábí a distribuuje potravinové obaly z glazované keramické kameniny. Všechny keramické mísy pro balení potravinářských produktů (paštiky, rilletes, čerstvá nebo mražená hotová jídla, cateringové produkty, sladké výrobky atd.). Naše sortimenty se rozšířily na základě vašich požadavků a dnes nabízíme více než 400 položek v našem katalogu. CERIMPORT je uznávána velkými jmény v potravinářském průmyslu pro serióznost své výroby a služeb. Její výrobní jednotka je od roku 2005 certifikována podle ISO 9001-2000.
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, LE BOURGET
...TWIZZA je velkoobchod s potravinami specializující se na produkty z celého světa. Společnost zajišťuje distribuci uznávaných a pečlivě vybraných etnických a/nebo městských potravinářských značek pro svou B2B síť. Nabízením kompletního sortimentu sladkých a slaných produktů, jako jsou omáčky, nápoje, paštiky, škroby atd., TWIZZA umožňuje profesionálům v oblasti gastronomie a potravinářství...
Francie, Foix
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.
Francie, Fonsorbes
Společnost SA SEIGNEURIE & FILS byla založena v roce 1970 Louisem Seigneurie a původně sídlila v Toulouse. Tento obchodní základ se vyvinul v dílnu na výrobu uzenin a salámů v důsledku postupného příchodu čtyř synů. Hlavní činností je velkoobchodní a poloviční velkoobchod s uzeninami, hotovými výrobky, suchými produkty... V roce 1995 se společnost přestěhovala do Fonsorbes do nových prostor o roz...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play