Francie, Rungis
Francie, Bellême
...Sortiment sušeného ovoce a křupavých cereálních kuliček s čokoládou. Mandle v hořké čokoládě, lískové ořechy v mléčné a dulcey čokoládě, křupavé cereálie s čokoládou inspirované malinami. Abychom nabídli výjimečné produkty, vybíráme ty nejlepší suroviny. Čistá hmotnost (G): 200...
Portfolio (29)
Francie, Épaignes
Od roku 1960 náš tým čokoládníků vyrábí tisíce čokolád každý rok, vždy s trpělivostí a respektem k tradičnímu řemeslu. La Royale Normande se zavazuje k dokonalosti výrobou vlastního praliné, což zaručuje jedinečné a hluboké chutě pro nás i pro vás. Výhodou tohoto přístupu je možnost sledovat recepturu praliné a kvalitu hotového produktu. Tímto způsobem uchováváme naše know-how a zajišťujeme "výrob...
Portfolio (184)
Francie, Paris
Objevte Aloua, vašeho důvěryhodného partnera pro výrobu a export datlí Deglet Nour z Alžírska, pocházejících z Biskry, nepopiratelné metropole této ikonické odrůdy. Nabízíme komplexní služby, které vám umožní distribuovat naše datle pod naší značkou Aloua nebo vytvořit vlastní značku, přizpůsobenou vašim specifickým potřebám. Naše odborné znalosti se neomezují pouze na výrobu datlí. Úzce spolupra...
Portfolio (4)
Francie, Talant
... přibližně 2 kg. Nádoba a sloupec z nerezové oceli. 230V - 50 Hz. Výkon 170 W. Recept na čokoládové fondue: Pro vaše fondue doporučujeme použít čokoládu na potahování. Aby byla čokoláda jemnější a krémovější, použijte čokoládu s obsahem kakaového másla nad 39 %. Pro originální čokoládové fondue nabídněte talíře s nasekanými lískovými ořechy, puffovanou rýží... na namáčení ovoce po obalení v čokoládě, abyste přidali křupavou chuť. Důkladně vyčistěte po každém použití. Reference: FC20 Na skladě: 55 produktů Rozměry: Ø 210 mm x V. 420 mm...
Portfolio (192)
Francie, Etaples
...Objevte náš úžasný čokoládový kámen s pralinovým srdcem a celým lískovým oříškem. Tento produkt je k dispozici v hořké a mléčné čokoládě. Složení: čokoláda, sušené ovoce, cukr...
Portfolio (13)
Francie, Toulouse
Společnost La compagnie du chocolat byla založena v roce 1994 Vincentem Puyuelo v Toulouse. Vášeň a řemeslné dovednosti Isabelle a Vincenta Puyuelo jsou ve službách vaší mlsnosti! V našich obchodech-Ateliérech vyrábíme před lidmi naše čokoládové tabulky, fudge, čokoládové obrazy, obrovské orangety, pralinkové kameny a čokoládové formy. V listopadu začínáme výrobu řady sušeného ovoce obaleného v čokoládě v novém obchodě na adrese 9 rue du Taur.
Populární země pro tento vyhledávací výraz