Francie, Carpentras
...Měkká a ovocná tmavá čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Sao Tomé a Príncipe (čokoládový ostrov) spojená s kousky lískových oříšků pečlivě karamelizovaných, aby zvýraznila křupavost této lahodné čokolády... INGREDIENCE: 0 MŮŽE OBSAHOVAT STOPY OŘÍŠKŮ, LEPKU A MLÉKA. Skladujte na suchém a chladném místě, mezi 15 a 18 °C.
Portfolio (26)
Francie, Paris
... si dopřát radost a zároveň nabrat energii, s různými příchutěmi, které vás přenesou na Korsiku, moji rodnou zem, kde hledám nejlepší místní chutě. Dnes chci představit svůj Granola a nechat ho ochutnat co nejvíce lidem, abych mohla sdílet svou lásku k zdravé a chutné kuchyni. Také nabízíme strouhanku 2.0 ochucenou korsickými příchutěmi, jako je tymián-rozmarýn, nepita a lískový ořech z Cervione, která bude perfektní pro křupavost vašich pokrmů! Je to ideální příloha pro obalování vašich mas, ryb, ale také pro dochucení vašich polévek a salátů. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (27)
Francie, Essey-Les-Nancy
... všechny chutě, včetně těch, kteří dodržují specifické diety. Naše nabídka začíná "Nougat Cacahuète, známý jako 'Nouga Péyi'", ikonickou sladkostí Karibiku, kde křupavost pražených arašídů potkává sladkost nugátu pro nezapomenutelný chuťový zážitek. "Gingembre Confit Chocolat Noir" spojuje odvahu zázvoru s hloubkou hořké čokolády, harmonii chutí pro milovníky silných zážitků. "Doucelette Lait de Coco...
Portfolio (3)
Francie, Les Baux De Provence
Domaine Castelas se rozkládá na 45 hektarech olivovníků, které jsou vystaveny slunečným svahům Alpilles, a má vlastní olivový mlýn. Jako producenti oliv jsme chtěli ovládat všechny fáze výroby olivového oleje: od kontroly oliv v sadech až po jejich příjezd do mlýna, kde se z nich extrahuje šťáva. Naším cílem je lisovat olivy bez prodlení, abychom zachovali jejich plodnost a křupavost. Naše olej je čerstvý a ovocný, dokonale vyjadřuje výjimečný charakter terroiru údolí Baux de Provence.
Populární země pro tento vyhledávací výraz