... pro přenos viskózních potravinářských, farmaceutických a kosmetických produktů. Výrobce kontejnerů a mobilních tlakových nádrží pro farmaceutické nebo kosmetické laboratoře. Nádoby pro přípravu sterilních a nesterilních produktů, nádrže pro inaktivaci, nádrže pro purifikaci pro laboratoře. Nádoby pro vinifikaci, nádrže pro fermentaci červeného vína. Nádoby pro formulaci pro kapalné a sterilní formy.
... prostředky.
- Nádrže pro potravinářský průmysl: Kysané zelí, Rostlinný olej, Ocet, Solanka, Řepkový olej).
- Nádrže pro skladování vína: Skladování vín s obsahem alkoholu až 15°, Skladování na krátkou nebo dlouhou dobu při pokojové nebo regulované teplotě až do -2 °C.
- Nádrže pro životní prostředí: Kolektivní a průmyslové zemědělské čištění, Odpady, Vody, Kal, Silo vápenné, Hašené vápno nebo...
Výrobce šampaňského, již několik generací spravujeme rodinný podnik. Na našich stránkách najdete naše různé cuvées a objevíte velmi dobrý poměr kvality a ceny.
... Bourgueil červené 2009 v lahvi. Konfitované víno St Nicolas de Bourgueil. Online prodej konfitů St Nicolas de Bourgueil. Výrobce medu z regionu, čistá tradice. Export vín St Nicolas de Bourgueil. Export francouzských vín. Upozornění na alkohol: nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Rodinná firma, Maison Latour, je známá po celém světě pro kvalitu svých červených a bílých vín. Považována za jednoho z nejtradičnějších obchodníků a producentů, Louis Latour, výrobce některých z nejlepších vín z Burgundska, také ukázal cestu v produkci kvalitních vín z jiných regionů. Rodina Latour je vinařem od 17. století a dnes stojí v čele 50 hektarového panství. Vinice se táhnou od Chambertinu na severu až po Chevalier Montrachet na jihu a jsou osázeny výhradně dvěma hlavními burgundskými odrůdami: Pinot noir a Chardonnay.
Výrobce různých gruzínských produktů: vína, přírodní minerální vody, pikantní omáčky, čaje, rostliny aloe vera, keramické lahve, kukuřičná mouka, eukalyptové listy... atd.
Ocet z Orléans je kombinací tří prvků: teploty, vzduchu a času. U Martina Poureta hraje další faktor roli, a to kvalita použitých vín, nebo jak se víno stává dobrým octem. Používáme pouze vína z nejlepších odrůd francouzských vinic, jako jsou ty z Val de Loire (Cabernet franc, ...), Jihozápadu (Bordeaux, ...) nebo z oblasti Champagne (Chardonnay, ...). Tato vína jsou vybírána pro bohatost jejich buketu a jemnost jejich aromat. Jsou podrobena pomalému procesu acetifikace. Francouzský výrobce octa....