Francie, Nice
... našich modelů s nejpopulárnějšími designy, jejichž příslušenství (tlačítka, joystick, …) si můžete přizpůsobit, nebo můžete také využít náš konfigurátor herního automatu, který vám umožní vytvořit si vlastní herní automat na míru do nejmenších detailů. Nyní už vám zbývá jen znovu vytvořit doma, ve svém obývacím pokoji, elektrickou a zvukovou atmosféru herních sálů z minulosti, s jedinou starostí - vybrat si z 1290 dostupných her, všechny hvězdné hry od 80. let až po 2000!
Francie, Bernin
Založena v dubnu 2000, VERTIC přináší již 14 let inovativní řešení na trhu bezpečnosti proti pádům z výšky. Jako výrobce a instalátor bezpečnostních systémů pro práci ve výškách působíme na celém území republiky i na mezinárodní úrovni. Všechny naše produkty jsou certifikovány podle platných evropských norem a přizpůsobí se vašemu pracovnímu prostředí a architektonickým požadavkům, aby zajistily...
Francie, Carros

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play