...Nezbytný Ras-El-Hanout: samozřejmě existuje mnoho verzí této voňavé směsi, typické pro marockou kuchyni, s základem z kmínu, koriandru, muškátového oříšku, skořice, hřebíčku, pepře a zázvoru. Vyměňujeme běžný pepř za zelený pepř a pepř Cubeb, přidáváme nové koření a kardamom a používáme růžovou himálajskou sůl, abychom získali silnou a velmi aromatickou směs.
Trocha kultury: RasElHanout znamená "hlava obchodu", jinými slovy to nejlepší, co vám obchodník může nabídnout!
... kuchyni okouzlující a jedinečnou vůní, což je skutečná lahůdka.
Aby jste si uchovali svůj rasel-hanout, dbejte na to, abyste ho uchovávali při pokojové teplotě, hermeticky uzavřený a chráněný před světlem.
Ale abychom vám usnadnili život, naše původní balení je k tomu skvělé!
Hmotnost netto: 50 g
Původ: Vícezdrojový...
...V KUCHYNI: Ručně vyráběný RasElHanout se skládá z několika koření. Používá se zejména v orientální kuchyni: kuskus, tajine... ale nejen to: brik, kuřata…
POZITIVNÍ ÚČINKY
RasElHanout může být používán v chladném počasí, protože zahřívá a ulevuje od nachlazení. Jeho účinky závisí na koření, které obsahuje (od 10 do 50 koření).
...Raselhanout je silně aromatická a málo pálivá směs. Má zvláštní, teplou a jemnou chuť. Je to směs chutí, mezi kterými převládají: pálivá paprika, koriandr, kmín, česnek, máta, bobkový list a sůl.
Použití Raselhanout v kuchyni:
Oživuje kuskus, tajiny, pastilly, zeleninové pokrmy, mořské plody, bílé maso a ryby.
Přínosy Raselhanout:
Je protizánětlivý, antibakteriální a antioxidant...
... přenést část marockého kulinářského světa. Orientální omáčka preferuje ingredience, které jsou zvlášť reprezentativní pro marockou kuchyni, jako je směs koření RasElHanout, sladká paprika nebo šafrán, olivový olej. Recept a složení orientální omáčky závisí především na záměru, který do ní vložíme.
...Koření má své místo mezi 350 produkty nabízenými Herbářem Diois. Nabízíme zejména skořici, kardamom, kurkumu, curry listy, hřebíček, muškátový oříšek, papriku, chilli, pepře atd. Také můžete najít několik směsí, jako je směs čtyř koření, směs kolombo, na kuskus, kari, raselhanout…
Abychom se přizpůsobili vašim potřebám, nabízíme různé řezání:
- řez 1 cm
- řez 2 až 6 mm
- řez infuzní 0,3 až 1,5 mm
- prášek 300 nebo 500 mikronů...