Francie, Ste Hélène Du Lac
TRANSFLUID se specializuje v různých oblastech, jako jsou: nerezové armatury, nerezové spojovací prvky, zařízení pro nádrže, metrologie, hygiena, práce s kapalinami, sudy a těsnění. Společnost TRANSFLUID byla založena v roce 1994 a specializuje se na nerezové armatury pro profesionály. Nejprve byla přítomna na vinařském trhu (ventily, spojky, zařízení pro nádrže a vinařské příslušenství, dveře a ...
Portfolio (193)
Francie, Perriers-Sur-Andelle
...který má výkon 0,18 kW, zatímco hořák spotřebovává 1,5 kW elektrické energie. S hmotností 770 kg je pec navržena pro dlouhou životnost a má přední hořák pro snadný přístup. Ideální pro výrobu chleba a baget, poskytuje rovnoměrné pečicí výsledky při každém použití. Vnější rozměry : :1400x1170x2300h mm Rozměry vozíku ::500x700 mm Počet pater na vozík ::15/18 Tepelný výkon ::40.000 Kcal/h // 47 kW Výkon převodového motoru (otáčení + kladka) ::0,18 kW Elektrický výkon (hořák) ::1,5 kW Hmotnost ::770 kg...
Portfolio (401)
Francie, Cohade
...Stroje na přípravu směsi pro vaše nanuky Mixér Mixujte ovoce pro vaše nanuky popsicle. Pro mixování ovoce ve velkém množství potřebujete super mixér: stroj schopný mixovat ve velkém objemu. Kapacita nádoby: 30 litrů. Můžeme vám vyrobit mixér s kohoutem o objemu 5, 10, 20, 30, 50, 100, 200 litrů, nebo více na požádání. Hnětač Brzy Neváhejte nás kontaktovat pro jakékoli informace. Pro přípravu...
Portfolio (45)
Francie, Griesheim Sur Souffel
... cukrářských výrobků a čokolády. Kvalita a preciznost jsou zaručeny. Najdete zde také vše potřebné pro práci s těstem: válečky, metly, kráječe těsta, vykrajovátka atd... Dále vám poskytujeme vše potřebné pro snadnou přípravu raviol. Nakonec vám nabízíme sekci "pizzerie", kde najdete pizza lopaty, pizza plechy, kráječe a profesionální skladovací boxy pro vaše těsto!
Portfolio (8)
Francie, Chemillé-En-Anjou
Francie, Fondettes
...Prezentace krabičky pro malé koláče Materiál: Papír vhodný pro styk s potravinami...
Portfolio (16)
Francie, Montauroux
...Jednotka na rozprašování oleje vytváří olejovou mlhu nad a pod produktem, takže olej přichází do kontaktu s celým povrchem produktu. Zvedání se provádí pomocí poháněných nebulizačních disků umístěných na horních a dolních stranách dopravníku. Nadbytečný olej je zachycován speciálním okruhem. Kondenzovaný olej je filtrován a znovu používán. Hlavní konstrukce, kryty a bezpečnostní zařízení jsou...
Portfolio (56)
Francie, Talant
...Rovná regulační lišta pro cukrářské rámy, velká lišta s ostrými zuby, ideální pro přípravu vašich zmrzlinových dezertů, oper, entremetů... tato lišta umožňuje vyhlazení vašich ganášů a zároveň vytváření vzorů. Plastová hřebínková lišta, 2 vzory na lištu. S touto plastovou lištou vyhlaďte svou přípravu ve vašem cukrářském rámu a poté nakreslete požadované vzory. Můžete ji také použít na čokoládu a sušenky. Reference: DLP70.06 Na skladě: 5 produktů Rozměry: 700 x 80 mm...
Portfolio (192)
Francie, Arconnay
Dodavatel mrazicích skříní pro pekařství a cukrářství. Dodavatel strojů pro cukrářství a vybavení pro pekařství. Stroje Trittico s automatizovanými programy. Trittico Executive 17 automatizovaných programů. Výrobce stroje na šlehačku pro pekařství a cukrářství. Dort Grand Froid: výstavní zařízení pro dorty v obchodě při záporné teplotě. Výrobce čokoládové enrobe K4. Trvalý distributor čokolády pro pekařství a cukrářství. Enrobe pro čokoládové pěny, enrobe pro bavarois, enrobe pro čokoládové bombičky, enrobe pro čokoládové dekorace. Dávkovač Bravo pro makronky, pusinky...
...montáž jatek, linky na zmrazování. Dodavatel a instalatér vybavení a zařízení kuchyní pro kolektivy, prodáváme také veškeré zařízení a pulty pro kuchyně, restaurace, místní kolektivy, obchody, pekárny, jatka a všechny gastronomické obory. Instalátor profesionálních kuchyní, chladicích zařízení a všech klimatizačních systémů, máme zájem se rozvíjet v Africe pro klimatizaci hotelů a restaurací a výrobu ledu v tyčkách.
Portfolio (50)
Francie, Sennecey-Lès-Dijon
V BOURGOGNE jsme specialisté na vybavení a materiály pro pekařství a cukrářství. Naše řada vybavení pokrývá všechny stroje pro pekařské a cukrářské laboratoře (pece, chlazení, fermentace, míchání, dělení, tvarování, válcování...) a také zařízení pro úpravu vašeho obchodu (výlohy, pekařské vozíky, kráječe...). Studujeme a realizujeme vaše projekty na vytvoření nebo rozšíření, provádíme úpravy stávajících instalací s cílem jejich uvedení do souladu s normami a zvýšení jejich úrovně automatizace.
Francie, Tiercé
Francouzský výrobce maBaguette zahájil prodej svých automatických prodejních strojů na bagety v roce 2011. Dnes je na celém území Francie přítomno stovky automatů na chléb maBaguette. Úspěch maBaguette a jeho velmi dobré přijetí mezi profesionály v pekařství lze přičíst návrhu jednoduchého automatického prodejního stroje pro řemeslné pekaře a spotřebitele. Spolehlivé a robustní automaty...
Francie, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading je obchodník s vybavením pro potravinářský průmysl: průmysl masa, sýra, čokolády, cukrářství, konzervárny a pekařství. Můžeme poskytnout nové a použité zařízení od následujících značek: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Francie, Tremblay En France
...Alimat Tremblay se specializuje na konstrukci a výrobu zařízení pro řemeslnou a poloprůmyslovou výrobu v oblastech cukrářství, výroby sušenek, catering a slaných produktů. Naše produkty: plničky, rotační stroje na sušenky, dávkovací injektory, dávkovače, transferové pumpy, formovače koláčů, stroje na polevu, vařiče v bain-marie, čističe plechů, děličky těsta, stroje na zlatění, stroje na tartaletky, one shot, temperovací / obalovací stroje, čokoládové fontány.
Francie, Noyal Sur Vilaine
... produktovou řadu strojů, jak poloprůmyslových, tak průmyslových, a to pro každý typ chleba. A již více než 60 let navrhuje a vyrábí naše společnost moderní, rozšiřitelné pracovní zařízení, která jsou snadno použitelná. Export dnes generuje 60 % obratu MERAND. Naše motto: „Inovace ve službách pekaře a respekt k pekařské tradici“. Zavolejte nám nebo nám napište, rádi vám odpovíme na všechny vaše dotazy!
Francie, La Roche Sur Yon
VENDÉE CONCEPT je specialistou v oblasti automatizovaných zařízení pro potravinářský průmysl (drůbež, mořské plody, maso). Jako odborník na třídění drůbeže a ústřic, VENDÉE CONCEPT rozšiřuje své působení na další odvětví (mořské plody, saláty, čekanky, pekařství). Je to malá a střední podnik s mnoha dovednostmi v oblasti dynamického vážení, počítačového a video řízení, technik vyhazování...
... průmyslové pekařství a stroje na zmrzlinu), Le SALAGE (injektory, steakery, máselnice a solící linky), Le POUSSAGE (vakuové písty, linky na tlačení a zpracované produkty, kráječe klobás a odstraňovače obalů, vázací stroje), Le TRAITEMENT THERMIQUE (vařicí buňky, parníky, sušičky, uzení, pečení, intenzivní chlazení, pečící a pražící tunely, parníky, sušičky zrající komory, generátory kouře a...
... profesionální mrazničky, chladicí vitríny, chladicí místnosti a chladicí skříně. Nezapomínáme ani na přípravné zařízení pro profesionální kuchyně, jako jsou kráječe na zeleninu, zařízení na přípravu těsta, maso, cukrářství a pekařství. Naše produkty jsou ideální pro restaurace, snack bary, fast food, pekárny, cukrárny, kavárny, bary, hotely a jídelny.
... a ingredience, skladování a manipulaci, obaly a etiketování, pracovní oděvy… Nabízené potřeby jsou spotřební pro všechny naše klienty, kteří tvoří "potravinářské obory", což zahrnuje řeznictví, uzenářství, catering, rybářství, mlékárnu, cukrářství, pekařství, čokoládovnictví, ovoce a zeleninu, delikatesy, maloobchod atd.
Francie, Montevrain
ARTEM dodavatel vybavení pro průmyslové pekařství. ARTEM, společnost založená v roce 1982 a sídlící v Seine-et-Marne, se specializuje na technické textilie pro průmyslové pekařství a také na zdvihací zařízení pro pece pekařů. ARTEM je přítomen na francouzských trzích a také v Africe. Navštivte ARTEM na veletrhu EUROPAIN, stánek 5R110, kde vám představí svůj nový integrovaný zdvihák.
Francie, Puyricard
vytváření pekařství, uspořádání pekařství, prodej pekařských zařízení v regionu PACA nebo Occitanie Společnost BSB, jejíž energií je Matfood, byla založena v srpnu 2017 v Aix en Provence. Na počátku jejího vzniku stál pekař s desetiletou praxí a zakladatel pekařství s více než třicetiletou zkušeností (od roku 1989), který vytvořil více než 300 pekařství výhradně pro řemeslníky. K dnešnímu dni...
Francie, Folelli
...Az'equipement, váš specialista na vybavení pro pekařství a cukrářství. Francouzská společnost specializující se na obchodování s potravinářským vybavením a náhradními díly / Nerezový nábytek / Obchodní uspořádání a Normy pro výrobní laboratoře: "Pekařství / Cukrářství, Pizzerie, Rychlé občerstvení, CHR Kuchyně Hotelnictví, Stravování, Veřejné instituce, Nemocnice, Kliniky..." Pracujeme na mezinárodní úrovni.
Francie, Beaune
... oblasti pekařství/cukrářství na export a jejím cílem je nabízet vysoce kvalitní ingredience přizpůsobené potřebám nejnáročnějších profesionálů. Nabízíme sortiment, který zahrnuje téměř 500 položek a neustále se obohacuje o nové produkty: aroma, barviva, alkoholy, čokolády, sušené ovoce, v sirupu, kandované, ambientní a mražené pyré, připravené k plnění, laboratorní produkty, cukrářské směsi...
Francie, Castanet-Tolosan
Společnost AEB - AUSTRUY EQUIPEMENT BOULANGERIE je specialistou na vybavení pro pekařství a cukrářství a gastronomické obory. Díky CAD (počítačem podporované navrhování), v kombinaci s našimi 30 lety zkušeností v oblasti uspořádání obchodů a ergonomie laboratoří, jsme se stali nezbytným partnerem pro rozvoj a úspěch projektů pekařů a cukrářů v našem regionu.
Francie, Vieillevigne
Společnost ARIA je výrobcem zařízení pro potravinářský průmysl. Produkty a řešení ARIA jsou navrženy tak, aby zlepšily pracovní podmínky a produktivitu, usnadnily přenos zátěží a rozvíjely ergonomii pracovních míst. ARIA nabízí k prodeji nakladače pro pece na pečení, řešení pro skladování, přenos a vážení prášku, návrh a výstavbu sil.
Francie, Saint Geosmes
Stejně jako vy, jsme si udělali z pečení chleba naši specialitu. Stejně jako vy, jsme nároční na kvalitu toho, co vyrábíme a prodáváme. JAC má tři výrobní základny umístěné v Liège, Langres a nedávno v Orléans. Továrna v Liège vyvinula svou odbornost v oblasti kráječů, továrna v Langres se specializuje na tvarovače a hydraulické děličky. Co se týče továrny v Orléans, ta rozvíjí svou velkou odbornost v automatických linkách. Pro kvalitu služeb jsou dvě „logistické“ jednotky umístěny v Bostonu a Heidelbergu. To je efektivita JAC!
Francie, Rians
... normy. Spolupracujeme s lídry v oboru, od krmiv pro domácí zvířata po pekařství, abychom poskytli produkty určené k posílení efektivity a bezpečnosti, jako jsou systémy pneumatického transportu a průmyslového odsávání prachu.
Francie, Le Cateau-Cambresis
SASA je již 40 let světovým expertem na pečicí pomůcky pro profesionály v oblasti pekařství a cukrářství. Nabízíme sortiment pro skladování (skříně, vozíky) a podpory pro fermentaci a pečení (formy, podložky). SASA je dceřinou společností skupiny SASA DEMARLE, která sdružuje firmy SASA a DEMARLE, jež nabízejí různé řešení přizpůsobené oborům potravinářství v oblastech pečení, ale také kynutí, skladování a mytí. SASA je světovým expertem na pevné pečicí pomůcky a nepřilnavé povrchy. DEMARLE se etabloval jako referenční značka v oblasti měkkých silikonových pečicích forem.
... pěnič, který vám dává svobodu rychle si připravit lahodný nápoj díky své výkonnosti a kompaktnosti. Krémové a jemné emulze vytvořené tímto mléčným pěničem se dokonale hodí k vaší kávě, cappuccinu nebo horké čokoládě. A dokonce i náš oblíbený přístroj, zmrzlinovač, který je stejně vhodný pro jednotlivce, kteří si užívají sorbety a zmrzliny, jako pro profesionály v gastronomii, kteří by ho používali intenzivněji.