Francie, Sarrola-Carcopino
Společnost Salaisons Joseph Pantaloni, výrobce řemeslných uzenin poblíž Ajaccia, zajišťuje prodej ve velkém množství profesionálům, stejně jako přímý prodej jednotlivcům. Výrobce korsických produktů, Salaisons Joseph Pantaloni, zdůrazňuje řemeslné výrobky z regionu. Salaisons Joseph Pantaloni vyrábí kvalitní uzeniny a korsické klobásy, výhradně z francouzského masa a s respektem k tradicím. Spole...
Portfolio (8)
Francie, Carpentras
... vánočních oslav! ZLATÁ MEDAILE: Sušená klobása s bylinkami z Provence STŘÍBRNÁ MEDAILE: Čistě vepřová sušená klobása STŘÍBRNÁ MEDAILE: Sušená klobása STŘÍBRNÁ MEDAILE: Měkký chorizo SKU: 2200056000000-1 Hmotnost: 1,2 kg Upřesnění k hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původ Francie, vepřový tuk, původ Francie, Tuber aestivum 3%, sůl, dextroza Nutriční hodnoty KJ/Kcal...
Portfolio (16)
Francie, Laissac
...Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a...
Portfolio (29)
Francie, Castelnaudary
...Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 29,50 €/kg Produkt s minimální hmotností 240 g.
Portfolio (37)
Francie, Saint-André-Le-Puy
Rodina produktů vytvořená v nejčistší tradici horských uzenin. Naše řada Grande Tradition, vyrobená z nejlepších kusů masa, je esencí řemeslného umění Batistou. ŠUNKY Naše šunky pocházejí výhradně z přísně vybraných francouzských prasat a inspirují se kulatým řezem známým jako "Parma". Jsou mírně solené a ručně třené suchou solí, poté pomalu sušené s ohledem na tradiční zrání. Po více než 9 mě...
Odpovídající produkty
saucy z Auvergne
saucy z Auvergne
Portfolio (1)
Francie, Auros
Založena v roce 2002, MAISON VOISINE je rodinná firma. Jsme výrobce a velkoobchodník s produkty místního řemeslného zpracování z Akvitánie. MAISON VOISINE byla založena za účelem vytvoření nástroje pro místní a regionální distribuci s kvalitním chladicím vybavením. Společnost nabízí přímé dodávky našim zákazníkům, řezníkům, uzenářům a obchodníkům s potravinami. Pocházíme z několika generací chovat...
Portfolio (31)
Francie, La Fouillade
...Nezbytná postava v kuchyni z vepřového masa, organická sušená vepřová klobása z Ferme de la Rousse se od salámu liší svým průměrem a délkou. Užijte si ji v tenkých plátcích samotnou nebo s chlebem. Hmotnost: 200g...
Portfolio (11)
Francie, Plailly
... LUTETIA bylo nainstalováno po celém světě pro provádění operací rozmrazování, solení, fázového kumulování, tepelných úprav, sušení a uzení, chlazení a kryogeniku. LUTETIA vyvíjí technologické procesy pro všechny vaše výrobky: Vepřové uzeniny (vařená šunka, slanina, paštiky), suché uzeniny (coppa, sušená šunka, sušená klobása, Cobourg), nakládané výrobky, zpracované drůbeží výrobky (drůbeží šunka, nugety), pečené a uzené kuřata, mořské plody (losos, hlavonožci).
Francie, Carquefou
... Oslavné recepty: * Teriny: Terina z kachního foie gras s hříbky, terina z vepřové tváře s kousky kachního foie gras s hříbky, terina z telecích ledvin s houbami. * Bílý klobása na starý způsob s houbami, foie gras, lososem, svatým Jakubem Zimní řada: * Uzenářství na starý způsob: klobása z Toulouse * Poloslané: koleno, plec, rameno * Uzení na starý způsob: klobása, koleno, plec, rameno * Řeznické...
Francie, Nogent Sur Oise
... Francii je specialita na bázi vepřového masa spojená s kořením podle jedinečného receptu, který tvoří pověst našeho chorizo. Naše produkty: Sušená klobása z šunky, Chorizo krk, Tyčinky chorizo, Chorizo PP D32 tyč, Plátky chorizo, Kostičky chorizo, Zbytky chorizo, Chorizo cular, Chorizo cular D70, Plátky chorizo cular, Chorizo D 55 catering, Chorizo catering PP D55, Plátky chorizo D55, Coppa solené...
Francie, Foix
...V přírodním a autentickém prostředí rodina ROUCH od roku 1870 pokračuje v výrobě skutečných regionálních produktů, rustikálních a plných chuti. Jambon de Pays Ariégeois, sušená jádrová klobása, klobása pod popelem l'Ariégeois, foie gras, kachní konfity, paštiky z divočáka, z jelena atd... Uzenářství ROUCH vyrábí své produkty ve svém laboratoři schváleném podle evropských norem, ve Ferrières v Ariège.
Francie, Lacaune
... minulosti je zachována, přičemž je do ní vnesena moderní nota. Dovednosti zděděné z dlouhé rodinné tradice uzenářů v Lacaune Lacaune je lázeňská vesnice v srdci přírodního regionálního parku Haut Languedoc. Nachází se ve výšce 800 metrů nad mořem, čistota a svěžest jejího klimatu jsou rozhodující pro výrobu a zrání kvalitních uzenin a salámů, jako je sušená šunka, sušený salám, sušená klobása. Právě zde, pod vlivem mořských a horských větrů, probíhá pomalé zrání našich produktů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz