... d'Espelette: Přidává nádech pikantnosti a jedinečnou chuť, typickou pro Baskicko.
- SušenéPapriky: Pro sladkou a uzenou notu, která dokonale doplňuje piment d'Espelette.
Univerzální Použití:
- Koření: Ideální pro posypání vašich grilovaných pokrmů, mas, ryb a zeleniny.
- Marinády: Perfektní pro vytváření chutných marinád pro maso a ryby.
- Dokončení: Přidejte špetku do vašich vařených pokrmů pro explozivní chuť.
Reference:VRACSELSUDOUEST...
...Croc'Ella vyrábí ručně sušené ovoce, vyrobeno ve Francii.
Croc'Ella se nachází na jihu Francie v Marseille.
Přijďte objevovat sušené, loupané, syrové, solené nebo nesolené grilované ovoce od Croc'Ella. Kromě toho nabízíme olivy a antipasti. S produkty Croc'Ella zažijte 100% apéro vyrobené v Marseille.
Produkty Croc'Ella pocházejí z nejlepších zdrojů a jsou také připravovány na objednávku pro větší čerstvost.
Balení: Sklenice o objemu 2,9 kg...
...KLÍČOVÉ BODY
Charakteristiky
Apéritif na bázi jablečného moštu, pálenky sagarno a 4 % červeného vína AOC Irouleguy. Obsah alkoholu je 17 %.
Balení
Láhev o objemu 75 cl, uzávěr na šroub.
Názor mistra sklepa:
Krásná jasně červená barva. Měkké třísloviny jablek přinášejí kulatost a délku v ústech. Irouleguy zanechává tóny sušenépapriky a horských bylin.
Návrhy na degustaci
Dobře vychlazený, jako aperitiv k jakémukoli stylu pintxos. A proč ne jako dezert s basque koláčem nebo ovčím sýrem s ořechy, čokoládovým koláčem nebo tarte tatin.
...Paprika, běžně nazývaná "sladká paprika", je koření pocházející z papriky, sušené a mleté na jemný prášek.
Její jasně červená barva a obvykle velmi mírná pálivost z ní činí vyhledávanou ingredienci používanou v mnoha kuchyních, zejména v Maghrebu, Portugalsku a v zemích jihovýchodní Evropy.
Je to překvapivé koření s mnoha vlastnostmi, které dokonce používali v medicíně Aztékové a Mayové...