• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • cured meat wholesaler

Výsledky hledání pro

Cured meat wholesaler

FrancieToulouse a Midi-Pyrénées
  1. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. FERME CARLES

    Francie

  3. CHARCUTERIE LIESTA

    Francie

  4. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Francie

    Společnost SA SALAISONS PYRENEENNES, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech Šunky, Zařízení na solení masa aj. potravin, Šunky, Zařízení na solení masa aj. potravin, a mountain ham. Sídlí v Ibos, Francie.

  5. BOUSQUET BOUSSAC BRIGITTE

    Francie

Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages
  1. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francie

    Společnost ETABLISSEMENTS CANCE, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech Konzervy masové, Konzervy s uzeninami, Konzervy masové, a Konzervy s uzeninami. Sídlí v Villeneuve, Francie.