• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • deli meats

Výsledky hledání pro

Deli meats

FrancieToulouse a Midi-Pyrénées
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Francie

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  2. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. MAISON GARCIA

    Francie

    Společnost MAISON GARCIA, je Výrobce, která působí v Konzervy s masem a uzeninami sektoru. Působí rovněž v sektorech Konzervy s uzeninami, Konzervy s uzeninami, a deli meats. Sídlí v Villeneuve Les Bouloc, Francie.

  4. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Francie

    Společnost STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech Paštiky, deli meats, preserved foodstuffs, a Paštiky. Sídlí v Castres, Francie.

  5. CHARCUTERIE COMMENGES

    Francie

    Společnost CHARCUTERIE COMMENGES, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech deli meats, dressed pork products, a regional salamis. Sídlí v Pamiers, Francie.

Office Building Outline icon
Jedna stránka pro vaši společnost
Vidíte to? Vaši potenciální zákazníci také. Přidejte se k nám, abyste se zviditelnili na europages
  1. SAS SAMARAN

    Francie

    Společnost SAS SAMARAN, je Velkoprodejce, která působí v Chov drůbeže, králíků a zvěřiny sektoru. Působí rovněž v sektorech Hotová jídla a lahůdky, Hotová jídla a lahůdky, Whole block duck foie gras, deli meats, a AOC label wines. Sídlí v Toulouse, Francie.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Francie

    Společnost CHARCUTERIE ADER, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech deli meats, dressed pork products, a items for caterers. Sídlí v Trie Sur Baise, Francie.

  3. MAISON MILHAU

    Francie

    Společnost MAISON MILHAU, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech Paštiky, deli meats, Paštiky, a food ingredients for salted meats. Sídlí v Lacaune, Francie.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Francie

    Společnost ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, je Distributor, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech deli meats, beef cold cuts, dressed pork products, a wholesale of dressed pork products. Sídlí v Saint-Lizier, Francie.

  5. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Francie

    Společnost ETABLISSEMENTS G. BORIES, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech deli meats, ham, a sausages. Sídlí v Plaisance, Francie.