• europages
  • >
  • FIRMY - DODAVATELÉ - POSKYTOVATELÉ SLUŽEB
  • >
  • tinned meats

Výsledky hledání pro

Tinned meats

FrancieToulouse a Midi-PyrénéesVýrobce
  1. SAS LE REVELOIS

    Francie

    Společnost SAS LE REVELOIS, je Výrobce, která působí v Konzervy s masem a uzeninami sektoru. Působí rovněž v sektorech Konzervy masové, Konzervy masové, Preserves, a Whole block duck foie gras. Sídlí v Revel, Francie.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francie

    Společnost ETABLISSEMENTS CANCE, je Výrobce, která působí v Uzeniny a solená masa sektoru. Působí rovněž v sektorech Konzervy masové, Konzervy s uzeninami, Konzervy masové, a Konzervy s uzeninami. Sídlí v Villeneuve, Francie.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Francie

    Společnost ROGER VIDAL SARL, je Výrobce, která působí v Konzervy s uzeninami sektoru. Působí rovněž v sektorech suppliers of pâtés, a suppliers of terrines. Sídlí v Saint-Jean Du Bruel, Francie.

  4. MAISON GARCIA

    Francie

    Společnost MAISON GARCIA, je Výrobce, která působí v Konzervy s masem a uzeninami sektoru. Působí rovněž v sektorech Konzervy s uzeninami, Konzervy s uzeninami, a deli meats. Sídlí v Villeneuve Les Bouloc, Francie.

  5. CÔTE2BOEUF

    Francie

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.