Naše olivové oleje značky OliveOilsLand®, které jsou vyráběny metodou studeného lisování v našem zařízení, kde jsou potravinářské standardy chráněny n...
Kompaktní lombi, celé nebo krájené, bez vnějších žil nebo krve. Bílá maso, bez nadměrných barevných variací uvnitř balení. Charakteristická vůně a chu...
Historie, původ a objev ančoviček v gastronomii
Římané jsou pravděpodobně prvními známými národy, které zavedly ančovičky do svých kulinářských přípr...
Naše lilek, typicky sicilské, jsou zpracovávány ručně, krájeny na plátky, ochuceny voňavým místním oreganem, česnekem, špetkou chilli a uchovávány výh...
Olive oil se pěstuje ve velkém měřítku již téměř 3000 let. Kolem roku 200 př. n. l. nařídil slavný tuniský generál "Hannibal" svým vojskům masivně sáz...
Olivový olej, který vyrábíme pod značkou Taha Kervan. Patří do kategorie extra panenských olivových olejů. Obsah kyselin je 0,8 %. Analytické zprávy j...
BAG IN BOX Nový systém balení, který je pohodlný a ekologický - Olej získaný z oliv Nocellara del Belìce, zelené barvy se zlatými odlesky, má vůni čer...
Milovníci ančoviček to vědí, filety ančoviček v olivovém oleji nabízejí nekonečné potěšení a skvěle se hodí do mnoha receptů, kde přinášejí svou silno...