Tři přátelé, vášniví milovníci gastronomie a přírody, Thomas, Thibault a Andréa, založili JOKO. Jejich ambicí je valorizovat divoké francouzské zvěřiny a černé vepřové z Bigorre AOP pomocí krátkých dodavatelských řetězců. Nabízejí přírodní kvalitní produkty prostřednictvím autentických a inovativních receptů, přičemž bojují proti plýtvání potravinami spojenému s lovem. Jejich cílem je zpřístupnit ...
...Sušený bio vepřový filet z Farmy de la Rousse se konzumuje v tenkých plátcích jako šunka nebo salám. Skvěle doplní vaše aperitivy, na prkénku s uzeninami, s sýrem nebo v míchaném salátu.
Vepřový filet, stejně jako všechny velké kusy uzenin z Farmy de la Rousse, se suší minimálně 12 týdnů před tím, než je uveden do prodeje.
...IGP 6 kg (bez kosti) Farmářská vepřovášunka chovaná na volném výběhu „label rouge“ zrající 14 měsíců
Velká šunka z Bayonne. Existuje skutečný, výrazný rozdíl mezi šunkami z Bayonne, které najdete na trhu. Ideální pro odlišení se od konkurence za rozumnou cenu.
PLV plastifikovaný plakát a cenovky dodané s produktem.