Francie, Carpentras
... Hmotnost:1.2 kg Upřesnění k hmotnosti:Produkt podléhající vysušení Složení:Vepřové maso původ Francie, vepřový tuk původ Francie, bylinky z Provence, sůl, dextróza Nutriční hodnoty KJ/Kcal:1129 KJ / 271 Kcal Tuky:16.90 g Z toho Nasycené mastné kyseliny (NMK):6.20 g Sacharidy:2.90 g Z toho cukry:1.20 g Bílkoviny:26.70 g Sůl:6.04 g Alergeny:mléko: dotčená surovina: koření...
Portfolio (16)
Francie, Lyon
MVO Distribution, obchodník se všemi typy masa od roku 2002, vám nabízí za velmi konkurenceschopné ceny maso z PRASAT / HOVĚZÍHO / DRŮBEŽE / TELECÍHO / DIVOKÉHO / JEHNĚČÍHO / OVČÍHO / KACHNÍHO / HUSÍHO / DIVOKÉHO PRASETE / JELENA / MASO OSLA ... Přímo vyjednáváme s našimi partnerskými jatky a řezníky, kteří jsou přítomní na trhu ve Francii a EU, o zvlášť konkurenceschopných cenách, abychom vám za...
Portfolio (51)
Francie, Pleucadeuc
...• Produkt přepracovaný do plátků o tloušťce 2,5 až 5 mm • Lardécor: přepracovaný vepřový tuk, termostabilní • Volailledécor: přepracovaný drůbeží tuk, termostabilní APLIKACE • Na všechny typy masa: vepřové, drůbeží, hovězí, jehněčí… • Pro různé aplikace: špízy, tournedos, pečeně, paupiettes, paštiky… VÝHODY • Stabilní cena • Bakteriologická bezpečnost • Dlouhá trvanlivost • Široký výběr...
Portfolio (9)
Francie, Malataverne
...Ingredience Játra, hrdlo, vepřový tuk, piquillos, vepřová kůže (původ Francie), sůl, piment d'Espelette (0,4%), vaječný bílek, regulátor kyselosti acetát sodný, antioxidanty askorbát sodný. Pokrytí hovězí želatina, dextróza, sůl, zahušťovadla E407, E415, zvýrazňovače chuti E621, okyselovače E330, aroma (mléko) Basque pâté, tradice v Baskicku, jeho pověst je již známá, protože jeho popularita...
Portfolio (188)
Francie, Saint-André-Le-Puy
...Popis: Tyto mini klobásky jsme vyrobili z masa francouzských prasat a přidali jsme do nich piment d'Espelette AOP. Ideální na aperitiv! Seznam ingrediencí: Maso z prasete, vepřový tuk, sůl, LAKTÓZA, koření (včetně piment d'Espelette 0,3%), dextrose, sacharóza, aromatická rostlina, přírodní aroma, konzervant: dusičnan draselný, kultury, jedlý kolagenový střevní obal. Skladujte při teplotě pod 18 °C. Maso z prasete: Francie. Neobsahuje lepek. DDM: 45 dní...
Portfolio (2)
Francie, Sendets
...Prémiový aperitiv vyrobený z piment d'Espelette a dalších koření. V rámci prémiového aperitivu nabízíme terinu z vepřového masa s černým česnekem. Receptura odráží velké řemeslné dovednosti a jemně kombinuje aroma černého česneku, piment d'Espelette a pepře. Objednejte online, dodání do 48 hodin. Ingredience: libové vepřové maso*, vepřová játra, vepřový tuk*, francouzský černý česnek*, mořská sůl, pepř*, piment d'Espelette*, bylinky z Provence* * Ingredience 100% pocházející z ekologického zemědělství Množství: 90g Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
Portfolio (9)
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
... podle požadavků našich vážených klientů. mražená vepřová panenka, bez řetězu, bez kostí mražené vepřové zbytky mražené vepřové líčka, bez kůže, mražené vepřové koleno mražené vepřové žebro a vepřové koleno mražený vepřový běžný podkožní tuk mražený vepřový měkký tuk mražené vepřové koleno, mražené vepřové koleno mražený vepřový řezný tuk, vepřový krk mražený vepřový podkožní tuk, vepřové maso...
Portfolio (5)
Populární země pro tento vyhledávací výraz