...Gastronomicky metabolicky přátelská čokoláda.
INCA'CAO se podařilo vytvořit řadu gurmánské řemeslné čokolády v kombinaci s potravinářskou technologií, která je metabolicky přátelská a dostupná širokému publiku. INCA’CAO používá specifickou kombinaci sladidel, takže naše produkty mají velmi nízký glykemický index.
Inovativní kombinace sladidel s odpovědnými ingrediencemi, které si tělo produkuje...
...Mezi našimi 1700 dostupnými referencemi příchutí standardní gastronomická řada více než 250 příchutí uspokojí většinu použití. Všechny níže uvedené produkty jsou k dispozici v lahvích o objemu 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 litr a v plechovkách o objemu 5 L, 10 L nebo 25 litrů.
...Ingredience: Čokoláda mléčná 38% původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), praliné mandle lískové ořechy (cukr, lískový ořech, mandle, máslo, emulgátor: řepkový lecitin).
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2372Kj, 569Kcal, tuky 38g, z toho nasycené mastné kyseliny 22g, sacharidy 51g, z toho cukry 50g, bílkoviny 5.8g, sůl 0.07g.