Belgie, Wingene
...Gastronomicky metabolicky přátelská čokoláda. INCA'CAO se podařilo vytvořit řadu gurmánské řemeslné čokolády v kombinaci s potravinářskou technologií, která je metabolicky přátelská a dostupná širokému publiku. INCA’CAO používá specifickou kombinaci sladidel, takže naše produkty mají velmi nízký glykemický index. Inovativní kombinace sladidel s odpovědnými ingrediencemi, které si tělo produkuje...
Portfolio (49)
Francie, Grasse
...Mezi našimi 1700 dostupnými referencemi příchutí standardní gastronomická řada více než 250 příchutí uspokojí většinu použití. Všechny níže uvedené produkty jsou k dispozici v lahvích o objemu 58 ml, 115 ml, 500 ml, 1 litr a v plechovkách o objemu 5 L, 10 L nebo 25 litrů.
Portfolio (186)
Francie, Objat
...Ingredience: Čokoláda mléčná 38% původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin), praliné mandle lískové ořechy (cukr, lískový ořech, mandle, máslo, emulgátor: řepkový lecitin). Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2372Kj, 569Kcal, tuky 38g, z toho nasycené mastné kyseliny 22g, sacharidy 51g, z toho cukry 50g, bílkoviny 5.8g, sůl 0.07g.
Portfolio (109)