...Jak možná víte, můžete připravit spoustu různých pokrmů pomocí šlehačkových bombiček. Existuje mnoho různých technik, které můžete použít k využití šlehačkových bombiček. Například máte pokrmy, kde se používá horká pěna, ale samozřejmě také studená, hustá, nebo používáte šlehačkové bombičky k marinování masa. Přidání pěny může mít někdy několik důvodů, především recept vypadá mnohem zajímavěji...
...Valce z EPDM:
EPDM je guma, která má podobné vlastnosti jako NBR, avšak má nižší odolnost proti opotřebení a zlomení. Kromě toho má EPDM vyšší chemickou odolnost.
V oblasti válců se EPDM používá, když nastávají následující problémy: teplo, chemikálie, horká voda, vodní pára a povětrnostní vlivy.
Valce z NBR (Perbunan):
Nitrilový kaučuk je směsný polymerizační produkt z akrylonitrilu a butadienu. Je stabilní vůči olejům, tukům a benzínům. Proto se používá zejména v strojírenství.
...Ingredience: Kakaový prášek 45,5 %, cukr, fruktóza, přírodní bramborový škrob, vanilín, sůl, guarová guma [E412], xantanová guma [E415], vanilková aroma.
Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti.
Výběr: Sáček - 500 g
Energie: 405 Kcal / 1711 Kj
Nutriční hodnoty: Na 100 g
Tuky: 8,8 g
Z toho nasycené: 7,2 g
Sacharidy: 71,6 g
Z toho cukry: 47,7 g
Bílkoviny: 9,9 g
Sůl: 0,57 g...
...Reference
9990000016402
Seznam ingrediencí: Bio hořká čokoláda (bio cukr, bio kakaová hmota, bio kakaové máslo, bio sójový lecitin), sušené bio brusinky, bio odpařená třtinová šťáva, bio tapiokový sirup, bio arabská guma, cukrářský lesk.
...Krycí hadice - Horká hadice Temperform / červená je hadice pro chlazení pro temperační aplikace s horkou nebo studenou vodou.
Jako chladicí hadice se používá v technologii vstřikování pro chlazení vstřikovacích a vyfukovacích forem.
Provozní tlak: 20 bar (při 20 stupních C)
Plošný tlak: 60 bar
Teplotní rozsah: -20 stupňů C až + 140 stupňů C (bez páry)
Vnitřní jádro: guma, černá, hladká
Vnější plášť: guma, červená, hladká, perforovaná...
...Körky, při výrobě se používají nejmodernější materiály, u prachových körků se vybírá surovina podle místa použití a chemikálií, kterým budou vystaveny.
Nitrilové gumové körky: Pracují bez deformace v přítomnosti strojního oleje, paliv a dalších chemikálií.
Silikonové prachové körky: Typ körku vhodný pro intenzivní teplo a horké kapaliny, jako je horká voda. Jejich použití je velmi běžné v potravinářském průmyslu a medicíně.