Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Jak možná víte, můžete připravit spoustu různých pokrmů pomocí šlehačkových bombiček. Existuje mnoho různých technik, které můžete použít k využití šlehačkových bombiček. Například máte pokrmy, kde se používá horká pěna, ale samozřejmě také studená, hustá, nebo používáte šlehačkové bombičky k marinování masa. Přidání pěny může mít někdy několik důvodů, především recept vypadá mnohem zajímavěji...
Portfolio (241)
...Valce z EPDM: EPDM je guma, která má podobné vlastnosti jako NBR, avšak má nižší odolnost proti opotřebení a zlomení. Kromě toho má EPDM vyšší chemickou odolnost. V oblasti válců se EPDM používá, když nastávají následující problémy: teplo, chemikálie, horká voda, vodní pára a povětrnostní vlivy. Valce z NBR (Perbunan): Nitrilový kaučuk je směsný polymerizační produkt z akrylonitrilu a butadienu. Je stabilní vůči olejům, tukům a benzínům. Proto se používá zejména v strojírenství.
Portfolio (33)
Německo, Mettmann
Belgie, Namur
...Ingredience: Kakaový prášek 45,5 %, cukr, fruktóza, přírodní bramborový škrob, vanilín, sůl, guarová guma [E412], xantanová guma [E415], vanilková aroma. Alergeny: Může obsahovat stopy mléka, lepku, ořechů a přírodních siřičitanů kvůli přítomnosti v oblasti. Výběr: Sáček - 500 g Energie: 405 Kcal / 1711 Kj Nutriční hodnoty: Na 100 g Tuky: 8,8 g Z toho nasycené: 7,2 g Sacharidy: 71,6 g Z toho cukry: 47,7 g Bílkoviny: 9,9 g Sůl: 0,57 g...
Portfolio (46)
Francie, Olivet
...Reference 9990000016402 Seznam ingrediencí: Bio hořká čokoláda (bio cukr, bio kakaová hmota, bio kakaové máslo, bio sójový lecitin), sušené bio brusinky, bio odpařená třtinová šťáva, bio tapiokový sirup, bio arabská guma, cukrářský lesk.
Portfolio (114)
Německo, Mittenaar-Ballersbach
...Krycí hadice - Horká hadice Temperform / červená je hadice pro chlazení pro temperační aplikace s horkou nebo studenou vodou. Jako chladicí hadice se používá v technologii vstřikování pro chlazení vstřikovacích a vyfukovacích forem. Provozní tlak: 20 bar (při 20 stupních C) Plošný tlak: 60 bar Teplotní rozsah: -20 stupňů C až + 140 stupňů C (bez páry) Vnitřní jádro: guma, černá, hladká Vnější plášť: guma, červená, hladká, perforovaná...
Portfolio (191)
Francie, Objat
...Složení: Mandle původ mimo EU, lískové ořechy původ mimo EU, hořká čokoláda 66% (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin), mléčná čokoláda 38% (kakao, cukr, kakaové máslo, sušené celé mléko, emulgátor: řepkový lecitin), bílá čokoláda 30% (kakao, cukr, kakaové máslo, sušené celé mléko, emulgátor: řepkový lecitin), obalová látka: ethanol, laková guma, olej.
Portfolio (109)
Francie, Arles
...Maison Lesage Pražené lískové ořechy z Piemontu obalené v praliné gianduja s lískovými ořechy a mandlemi z Provence, křupavou feuilletine a čokoládou. Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C Ingredience: lískové ořechy z Piemontu, cukr, hořká čokoláda 62 %, bílá čokoláda 32 %, rozdrobené sušenky, kakaové máslo, bílá čokoláda 32 %, mandle z Provence, mléčná čokoláda 33 %, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota (kakaové boby), sušené odstředěné mléko, obalovací činidlo guma laku, arabská guma, kakaový prášek, máslo, vanilkový extrakt s kousky.
Portfolio (142)
...Körky, při výrobě se používají nejmodernější materiály, u prachových körků se vybírá surovina podle místa použití a chemikálií, kterým budou vystaveny. Nitrilové gumové körky: Pracují bez deformace v přítomnosti strojního oleje, paliv a dalších chemikálií. Silikonové prachové körky: Typ körku vhodný pro intenzivní teplo a horké kapaliny, jako je horká voda. Jejich použití je velmi běžné v potravinářském průmyslu a medicíně.
Portfolio (10)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play