...Vezměte hovězí stojatý žebro a nakrájejte ho na steaky. Tím získáte žebrový kotlet. Pokud odstraníte kost ze steaku, stane se z něj skotský filet. Stejně jako skotský filet jsou žebrové kotlety jemné, plné chuti a nejlépe se připravují na pánvi, na grilu nebo nakrájené na tenké plátky pro hovězí stir-fry.
...Vezměte hovězí stojící žebro a nakrájejte ho na steaky. Tím získáte žebrový kotlet. Pokud odstraníte kost ze steaku, stane se z něj skotský filet. Stejně jako skotský filet jsou žebrové kotlety křehké, plné chuti a nejlépe se připravují na pánvi, na grilu nebo nakrájené na tenké plátky pro hovězí stir-fry.
...E extra úzké, z mladých, světlých telat. Hmotnost kusu cca 4 kg
Číslo artiklu: 040287
Základní VPE: cca 10 kg
Skupina zboží: 05 - Mražené maso / 100 - Mražené hovězí
Složení: Hřbet tele (kotleta)
Nutriční charakteristiky: Žádné deklarované přísady, Žádné deklarované alergeny
Průměrné nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota: 0,00 kJ / 0,00 kcal
Tuky: 0,00 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,00 g
Sacharidy: 0,00 g
z toho cukry: 0,00 g
Bílkoviny: 0,00 g
Sůl: 0,00 g
Čistá hmotnost: 0 kg
Hrubá hmotnost: 1 kg
Hloubka/Šířka/Výška: 0/0/0 mm
Zbývající doba trvanlivosti (dny): 119...
...Domácí bio klobásy a
domácí bio maso
z vepřového a hovězího
z vlastní farmy. Porážku provádíme v pevně stanovených termínech.
Bio-masné výrobky
- Hovězí svíčková
- Roastbeef
- Hovězí pečeně
- Vepřová pečeně
- Guláš
- Surová pečeně
Vařené maso
- Kloubové plátky
- Hřbet
- Svíčková
- Kotleta
- Špikovaná pečeně
- Koleno
- Slanina
- Žebra
- Masové kosti
- Vlnité maso
Čerstvé, uzené a ve sklenicích...