...Bife de Vacío
Flank Steak
Vacío
Bavette de Flanchet
Bavetta
Hlavní původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko
Teplota skladování: Chlazené při -1º/+2º, hluboce zmrazené při -18º
Druhy: Hovězí
Kvalita: Hovězí vysoké kvality
Trvanlivost: Chlazené 120 dní trvanlivé / Hluboce zmrazené 18 měsíců trvanlivé
Plemeno: Angus / Hereford
Hmotnost na kus: 0,5 až 0,65 kg
Kalibr: Žádný kalibr...
...Hovězí plec je z lopatky hovězího masa. Je to velmi chutný kus masa, který je dostatečně univerzální na to, aby se mohl vařit celý jako pečeně, krájet na steaky a grilovat nebo opékat na pánvi, krájet na tenké plátky pro stir-fry nebo nakrájet na kostky pro pomalé vaření v dušeném nebo zapečeném pokrmu.
... kosti - Standard / PAD
Kus bez kosti
Bavette PAD
Flank steak PAD
Maso mladých býků na zpracování
R1 úseky
98/02 úseky
95/05 úseky
90/10 úseky
85/15 úseky
80/20 úseky
70/30 úseky
60/40 úseky
50/50 úseky
Plynulé maso
Maso tuk
Mladí býci zadní čtvrtě kusy
Horní plát s víkem
Horní plát bez víka - Standard / PAD
Dolní plát s rolí
Dolní plát bez role - Standard / PAD
Semerová role - Standard / PAD
Koule - Standard / PAD
Kyčel s víkem
Maso...
...Sac plat Émy, nadměrný z měkké hovězí kůže plné zrno Novonappa z tannery Haas ve Francii.
Tato taška, která vám přinese eleganci a střídmost, je jednoduchá, praktická, minimalistická, ideální pro nošení vašich každodenních předmětů nebo jednoduše na večer.
Taška z černé kůže s černým vláknem a viditelnými černými okraji, dokončenými horkým žehlením.
Možné barvy měkké hovězí kůže Novonappa...