ufs.country_names.RU, Vladimir
...Hrášková mouka se často používá při pečení chleba a tortil, výrobě těstovin, stejně jako některých pečiv, jako jsou koblihy a sušenky. Stačí přidat pouze 10-20 % hráškové mouky do pšeničné mouky a tato jídla získají jedinečnou hráškovou vůni a budou o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako jsou vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 400 g...
Portfolio (116)
Ukrajina, Chernihiv
...Hrášková mouka vyrobená podle TCU 10.6 - 14224080-004:2017. Hrášková mouka se vyrábí mletím sušeného hrášku na žlutou nebo zelenou mouku. Hrášková mouka má vysoký obsah bílkovin a je také skvělým zdrojem mnoha vitamínů, minerálů a antioxidantů. Hrášková mouka se běžně používá v potravinách s nízkým obsahem sacharidů a zdravých potravin, na výrobu těstovin, pečení, chleba a svačinek. Je také...
Portfolio (7)
Itálie, Forlì
...Zelený hrášek je vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin, které jsou nezbytné pro růst a udržování svalové tkáně. Rostlinné bílkoviny jsou také snadněji stravitelné než bílkoviny živočišného původu, což činí tuto mouku ideální volbou pro ty, kteří preferují rostlinnou stravu. Kromě toho je bio bezlepková mouka z hrášku bohatá na vlákninu. Může být použita v různých receptech, od přípravy chleba a těstovin až po sladkosti, jako jsou sušenky a koláče.
Portfolio (50)