Původně byla činnost sezónní, v období velikonočních a vánočních svátků, a zaměřovala se především na místní trh. Používaly se čerstvé a prvotřídní maso, které bylo zpracováváno s obrovskou zručností a péčí, s využitím nejlepších koření, nejlepších střívek a sušením s maximální opatrností, aby byla chuť, aroma a kvalita vždy chráněny a zaručeny v čase a prostoru. Dnes, i když se výroba výrazně zvý...
...Následující sortiment produktů, dostupný jak pro operátory HoReCa, tak pro delikatesy, bude neustále aktualizován o nové specializované položky, aby našim zákazníkům nabídnul široký výběr, který vyhovuje jejich specifickým tržním požadavkům:
- Řemeslně vyráběné suché těstoviny
- Grilovaná a nakládaná zelenina (také z ekologického zemědělství)
- Červené víno z Monferrato a z regionu Kampánie
- Mozzarella a ricotta (z buvolího nebo kravského mléka)
- Uzeniny (šunka, salám, speck, slanina, také s aromatickými příchutěmi)
- Olivy a olivový olej
- Kapary
- Jemné sušenky (také z ekologické produkce)...