Výroba Cacio di Pienza je tradice, která má velmi starobylé kořeny a předává se z generace na generaci až do dnešních dnů. Výrobci mléka se spojili v Cooperativa di Cotignano, přičemž využívají a zachovávají typické postupy zpracování: získávání mléka s jedinečnými aromaty, které mu dodávají byliny typické pro pastviny Val d'Orcia, rafinované techniky zrání a především zvláštní péči o kvalitu sýra...
... stejný stroj a balit různé produkty.
Barevná klávesnice je extrémně funkční a umožňuje změnu programu a procenta vakuum během několika sekund.
Extrémně snadné čištění vakuové komory a zvýšené sání.
Příklad modelu: FP41 RISTO SMART
Typ bar: 1 přední mm 410
Typ stroje: stůl
Rozměry komory: mm 417x450x220H (100+120)
Vakuová pumpa: 25 m3/h
Počet trysek (možnost plynu): 2
Max. velikost sáčků: mm 400x500...
...Flanšová kulová armatura PN16 z litiny ENGJL-250, lakovaná, s plným průtokem od DN 25 do DN 200, rozteč podle normy EN 558 základní série 14 (DN 200 základní série 27).
EN-GJL 250 bez otvorů
Teplotní limity: -10° +120°
Vakuum: 10-3 torr...
...Operace: Vakuum nasává produkt ze zásobní nádrže do lahve bez jakéhokoli kontaktu mezi produktem a dalšími mechanickými komponenty stroje.
Vlastnosti:
• Automatická úroveň produktu v lahvi s manuálním nastavením.
• Základna, konstrukce a trysky z nerezové oceli.
• Těsnění a další plastové komponenty vyrobené z materiálů certifikovaných pro použití v potravinářství.
• Nastavení výšky pro různé...
... zpracovávanou kapalinu. Objem posunutý je úměrný užitečnému objemu a rychlosti otáčení. Je tedy jednoduché dávkovat požadované množství produktu buď fixně, nebo variabilně, v závislosti na tom, zda zvolíte konfiguraci s pevnou nebo variabilní rychlostí.
CHARAKTERISTIKY A VÝHODY
• Možnost suchého provozu po neomezenou dobu
• Netoxické mazivo pro nepřetržitý provoz bez nutnosti častých zásahů
• Žádný kontakt produktu s žádnou pohyblivou mechanickou částí
• Absence těsnění a ventilů
• Přesnost dávkování...